Τα συγχαρητήρια των Iron Mike Ζαμπίδη και Μιχάλη Stavento Κουινέλη σε Μιχαλεντζάκη και Καρυπίδη

 

Το χρυσό μετάλλιο του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη αλλά και η συγκλονιστική παρουσία του Δημήτρη Καρυπίδη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο ενέπνευσαν τον Μιχάλη Ζαμπίδη αλλά και τους Stavento για να εκφραστούν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Συγχαρητήρια στο Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη που μας έκανε υπερήφανους και σήκωσε τη σημαία της Ελλάδας στο υψηλότερο βάθρο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα.  Μιχάλης Ζαμπίδης», ανέφερε σε μήνυμά του στο facebook ο Iron Mike σε ένα μήνυμα που έσπευσε να κάνει και στα αγγλικά και το οποίο ο συγκεκριμένος αθλητής κάνει σε κάθε επιτυχία έλληνα αθλητή στο Ρίο.

«Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο…έχετε την αγάπη και τον θαυμασμό μας…ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ τον Dimitris Karypidis, συμπατριώτη μου από την Αλεξανδρούπολη, τον γνωρίζω προσωπικά και ξέρω πόσο μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε…έχεις ψυχή αλάνι μου, συγχαρητήρια!!! Είστε όλοι ήρωες…» έγραψε από την πλευρά του ο Μιχάλης Κουινέλης, η ψυχή των Stavento. Έχει αξία να αναφερθεί ότι το σχόλιο του Αλεξανδρουπολίτη καλλιτέχνη είχε γίνει πριν την κούρσα του Μιχαλεντζάκη…