Στο δυναμικό του Ομίλου Αντισφαίρισης Ορεστιάδας η Κατερίνα Καρδαμανίδη

 

Την έναρξη συνεργασίας με μια παλιά πρωταθλήτρια Ελλάδος στον τένις, την Κατερίνα Καρδαμανίδη, ανακοίνωσε ο νεοσύστατος Όμιλος Αντισφαίρισης Ορεστιάδας, που εξέδωσε ανακοίνωση για να κάνει γνωστή την ένταξή της στο δυναμικό του.

Ετσι το προπονητικό τιμ με πρώτη προπονήτρια την καθηγήτρια επιστήμης φυσικής αγωγής αντισφαίρισης Θεανώ Ρουσσοπούλου και με δεύτερη την πρωταθλήτρια Ελλάδος Κατερίνα Καρδαμανιδη υπόσχεται πως θα βάλει τις βάσεις ώστε οι αθλητές να απολαύσουν τη μαγεία του τένις.

«Στο σχεδιασμό δεν θα υπάρχουν μόνο ρακέτες, αλλά και ποιοτική εκμάθηση, μεθοδολογία και υποστήριξη καθώς οι προπονήτριες θα βρίσκονται πάντα δίπλα στις ανάγκες του κάθε αθλητή» επισημαίνει η ανακοίνωση του Ομιλου Αντισφαίρισης Ορεστιάδας.

Η Κατερίνα Καρδαμανίδη σε ηλικία μόλις 6 ετών έκανε την πρώτη εμφάνιση της στον Σύλλογο Παλάσκας Περιστερίου και στα 12 χρόνια της πήρε μεταγραφή στον Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου. Κατέκτησε την 2η θέση στην Πετρούπολη το 2009 και στο Κερατσίνι το 2010 στα 12άρια και 14άρια του Ενωσιακού της ΙΘ Ενωσης Δυτικής Αττικής και Νησιών Αιγαίου, την 2η θέση Open Tennis Golden Team Tournament στο Χαϊδάρι το 2012και την 1η θέση στο διπλό μικτό στα 18άρια στην Χαλκίδα το 2015.

Άλλες διακρίσεις της είναι η άνοδος στην Α’ Εθνική Κατηγορία αγωνιζόμενη με την ομάδα του Α.Ο.Α Χαϊδαρίου, η μόνιμη  παρουσία στο κυρίως ταμπλό των πανελλαδικών πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες (16αδα-32αδα) ενώ σε προπονητικό επίπεδο έχει εμπειρία ως προπονήτρια τα τελευταία χρόνια του Συλλόγου Αντισφαίρισης Γαλατσίου.