Γ’ Εθνική: Για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τους Δόξα Προσκυνητών και Ορφέας Ξάνθης (16:30, LIVE ThrakiSportS)

 

Δεύτερη αγωνιστική το απόγευμα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τις δύο ομάδες της Θράκης να δίνουν σημαντικές αναμετρήσεις αγωνιζόμενες για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τους.

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής η Δόξα Προσκυνητών φιλοξενεί την συνονόματή της από την Δράμα, που αναμένεται να έρθει στην Ροδόπη παρέα με εκατοντάδες οπαδούς της. Ο Γιάννης Κλειτσιώτης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, γνωρίζει όμως ότι το έργο της ομάδας του, που προέρχεται από την βαριά ήττα στην Καβάλα, κάθε άλλο παρά εύκολα θα είναι.

Στην Ξάνθη ο τοπικός Ορφέας φιλοξενεί τον Μακεδονικό Φούφας, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι θεωρούνται φαβορί, θέλουν να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους και φιλοδοξούν να πάρουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, με τον Μπάμπη Χατζημεστή να έχει στην αποστολή όλους τους παίκτες, χωρίς αυτή τη φορά απουσίες λόγω τιμωριών ή τραυματισμών.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο: Αλμωπός Αριδαίας – ΑΟ Καρδίας,  Ορφέας Ξάνθης – Μακεδονικός Φούφα, ΑΠΕ Λαγκαδά – Καβάλα,  Απόλλων Καλαμαριάς – Νάουσα, Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Δράμας, Εορδαϊκός – Νέστος Χρυσούπολης, Καμπανιακός – Απόλλων Παραλιμνίου.

Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16:30 και θα υπάρχει απευθείας ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΦΟΥΦΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ