ΕΠΣ Ξάνθης: Αναβολές και αλλαγές στα προγράμματα του τοπικού πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο λόγω του Ξάνθη – Πανιώνιος

 

Το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της Ξάνθης για το πρωτάθλημα και επί της ουσίας η ώρα τέλεσης του, στις 4.00 το απόγευμα, είχε ως αποτέλεσμα η  Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης να πάρει την απόφαση να μην διεξαχθεί κανένα παιχνίδι το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ώστε ερασιτέχνες παίκτες και φίλαθλοι να βρεθούν στο Xanthi FS Arena.

Έτσι ολόκληρη η 2η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας αναβάλλεται, ενώ οι αναμετρήσεις Ένωση Ελπίς Σουνίου – Ερυθρός Αστέρας Σελέρου και Εθνικός Κιμμερίων – Ατρόμητος Χρύσας για τη Β΄ κατηγορία που ήταν να γίνουν το Σάββατο, θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση της πρεμιέρας της Α2 Κατηγορίας ανάμεσα σε Ορφέα Νέας Αμισσού και Δόξας Μυρωδάτου, η οποία είχε αναβληθεί έπειτα από κοινό αίτημα των δύο ομάδων, λόγω… γάμου (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Την Κυριακή θα διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης με την 2η αγωνιστική, παρά το γεγονός ότι εντός έδρας θα αγωνίζεται εκείνη την ώρα και ο Ορφέας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αναλυτική η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης:

Από την Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνονται οι παρακάτω αλλαγές στα προγράμματα.

Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας δεν θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου. Το πρωτάθλημα της Α2 θα συνεχιστεί με την 3η αγωνιστική.

Η αναμέτρηση Ορφέας Ν. Αμισσού – Δόξα Μυρωδάτου που είχε αναβληθεί την 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00.

Οι αγώνες Ένωση Ελπίς Σουνίου – Ερ. Αστέρας Σελέρου και Εθνικός Κιμμερίων – Ατρόμητος Χρύσας θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00.