Αδρεναλίνη στο κόκκινο από τη Λέσχη 4×4 Κομοτηνής στο Trophy Ride

 

Δύσκολα περάσματα, αδρεναλίνη στα ύψη και εν τέλει εντυπωσιακό θέαμα προσέφεραν τα πληρώματα των οχημάτων 4×4 που συμμετείχαν εκδήλωση Trophy Ride που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στη Ροδόπη.

Πρόκειται για την εκδρομικού – περιηγητικού χαρακτήρα εκτός δρόμου εκδήλωση Trophy Ride στην οποία έλαβαν μέρος αυτοκίνητα εκτός δρόμου από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Χαράζοντας διαδρομές απείρου φυσικού κάλους στα πανέμορφα και συνάμα γεμάτα αδρεναλίνη μονοπάτια της ορεινής Ροδόπης, με λεπτομερή σχεδιασμό και πολύμηνη οργάνωση των μελών της Λέσχης 4×4 της Κομοτηνής που έχει ιστορικό επιτυχημένων και πρωτότυπων εκδηλώσεων αλλά και αγώνων στο χώρο της τετρακίνητης.

Το διήμερο εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε στην πίστα της Λέσχης Δήμος Ραχμανίδης στην περιοχή Τυχηρό Κομοτηνής. Οπως σημειώνει η εφημερίδα Χρόνος Κομοτηνής, οι εικόνες ήταν εντυπωσιακές και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών νέων που έφτασαν από νωρίς στο χώρο της πίστας. Μπορείτε να δείτε και βίντεο στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας με ένα κλικ ΕΔΩ.