Ξεπαραιτήθηκαν και ξαναβάζουν υποψηφιότητα τα πέντε παραιτηθέντα μέλη των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης

 

Για την Κυριακή στις 10:00 το πρωί στο Thraki Palace έχει προγραμματιστεί η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης και η διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα καθοδηγήσει τον σύλλογο την προσεχή περίοδο.

Σε αυτές ωστόσο θα είναι κανονικά υποψήφια τα πέντε μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, τα οποία πριν περίπου ένα μήνα παριατήθηκαν ταράζοντας τα νερά και προκαλώντας ερωτηματικά για το μέλλον του συλλόγου, καθώς τα συγκεκριμένα άτομα έχουν ταυτιστεί με τον σύλλογο.

Τόσο η πρόεδρος Παρασκευή Γκαϊταρτζάκη όσο και ο γενικός γραμματέας Λάζαρος Κεπεσίδης, ο ταμίας Απόστολος Πουτουλούδης και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Κεσούδης, αλλά και ο υπεύθυνος των τμημάτων χάντμπολ του συλλόγου Δημήτρης Χαραλαμπάκης που είναι γενικός αρχηγός και κινεί τα νήματα του συλλόγου, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις εκλογές.

Όταν παραιτήθηκαν και οι πέντε είχαν καταγγείλει την έλλειψη ενδιαφέροντος από την τοπική αυτοδιοίκηση και τους υπόλοιπους φορείς της πόλης, θέλοντας να ταράξουν τα νερά και ελπίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα προσελκύσουν νέο κόσμο που θα ασχοληθεί με τα κοινά του ιστορικού συλλόγου.

Δεν είναι γνωστό αν η κίνησή τους αυτή στέφθηκε από επιτυχία ή όχι, ωστόσο η ουσία είναι ότι αισθάνονται δικαιωμένοι αυτοί που από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν ότι η κίνησή τους έμοιαζε με «μπλόφα» και δεν υπήρχε περίπτωση να εγκαταλείψουν στην τύχη τους τον σύλλογο, τον οποίο οι ίδιοι ουσιαστικά έχουν “χτίσει”.

Βέβαια, το γεγονός ότι οι Κύκλωπες που πέρυσι εξασφάλισαν την άνοδό τους στην Α2 Κατηγορία Ανδρών και έχουν ισχυρή ομάδα και στις γυναίκες και καλλιεργούν αναπτυξιακά τμήματα βγάζοντας μεγάλα ονόματα με κορυφαίες τις αδερφές Κεπεσίδου, δεν αφήνονται στην τύχη τους, μόνο ως θετικό μπορεί να εκληφθεί.

Μένει ωστόσο να φανεί αν τα πέντε μέλη που παραιτήθηκαν και ξεπαραιτήθηκαν, υποβάλλοντας εκ νέου υποψηφιότητα, κατάφεραν τελικά να πείσουν την τοπική κοινωνία να ενισχύσει και την δική τους προσπάθεια με την κίνησή τους αυτή.

Είναι αλήθεια ότι ήταν μια κίνηση που εμπεριείχε μεγάλο ρίσκο και μπορεί, αν τελικά δεν στέφθηκε από επιτυχία, να υπάρξει κίνδυνος να γυρίσει μπούμερανγκ στην ομάδα και να μην υπάρξει η αναγκαία ευαισθητοποίηση σε μια πραγματικά μελλοντική κρίσιμη κατάσταση.