Πρωινή προπόνηση με τους γνωστούς απόντες για την Ξάνθη

Μία πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Ξάνθης, καθώς ακολουθούν την Παρασκευή και το Σάββατο δύο φιλικές αναμετρήσεις.

Στο σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης οι παίκτες δούλεψαν πάνω σε θέματα τακτικής, τόσο στον αμυντικό όσο και στο επιθετικό τομέα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να δίνουν συγκεκριμένες οδηγίες και τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τις εφαρμόσουν. Ο Γουάλας ακολούθησε για τρίτη ημέρα ατομικό πρόγραμμα, λόγω του προβλήματος στους προσαγωγούς και δύσκολα θα βρθεί στην αποστολή των δύο φιλικών αναμετρήσεων. Επίσης απόντες ήταν και οι διεθνείς Καμαρά και Ορφανίδης.

Για την Ξάνθη ακολουθούν δύο εντός έδρας φιλικές αναμετρήσεις, αύριο Παρασκευή με τον Πανθρακικό (17:00) και το Σάββατο με τον Αγροτικό Αστέρα (19:00). Με τις αναμετρήσεις αυτές κλείνει ο κύκλος των φιλικών παιχνιδιών που ανακοινώθηκαν μετά την απόφαση για αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος και στην Ξάνθη άπαντες περιμένουν την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού για έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου.