Ισοπαλία Δόξας Προσκυνητών και Ελπίδας στο φιλικό ντέρμπι του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών

 

Ισόπαλη με 1-1 έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στη Δόξα Προσκυνητών και την Ελπίδα Σαπών, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (31 Αυγούστου) στο γήπεδο των Προσκυνητών και στην οποία αγωνίστηκαν οι δυο μεγαλύτερες ομάδες του ενιαίου μετά τον Καπποδίστρια Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για τη Δόξα, μετά από τρεις σερί φιλικές νίκες και μάλιστα με μεγάλα σκορ. Οι Προσκυνητές ήταν καλύτεροι και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν αρκετά τέρματα, κατάφεραν να προηγηθούν όμως στο 47΄ με τέρμα του Μόσχου. στο 60΄ όμως ο Πασχάλης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας της Δόξας και ισοφάρισε για την Ελπίδα Σαπών σε 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παρών στην αναμέτρηση έδωσε και ο νέος τεχνικός διευθυντής της Καβάλας και παλιός ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και του Πανθρακικού, Βλάσης Καζάκης, καθώς η Δόξα Προσκυνητών αντιμετωπίζει τους “Αργοναύτες” στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Σε άλλη φιλική αναμέτρηση στο νομό Ροδόπης η άλλη μεγάλη ομάδα του Δήμου Μαρωνείας Σαπών, ο Ορφέας Ξυλαγανής, νίκησε με 2-1 τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.