Στα δικαστήρια ο Ζήσης Βρύζας με το πρώην… αφεντικό του!

 

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις του Ζήση Βρύζα με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σκοπεύει να κινηθεί και δικαστικά κατά του πρώην ιδιοκτήτη της Βέροιας, έχοντας ήδη δώσει εντολή στον δικηγόρο του να προχωρήσει στις σχετικές μηνύσεις.

Ο λόγος είναι η οφειλή ύψους 175.000 ευρώ του επιχειρηματία προς τον Βρύζα και η οποία αφορά σε προϊόντα που δόθηκαν στις επιχειρήσεις του Καρυπίδη από οικογενειακή επιχείρηση που έχει κλείσει του πρώην τεχνικού διευθυντή της Βέροιας.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του Βρύζα, ο κ. Καρυπίδης έχει πολλές φορές στο παρελθόν υποσχεθεί πως θα καλύψει το παραπάνω ποσό, όμως ποτέ μέχρι και σήμερα δεν έχει συμβεί αυτό.

Μάλιστα οι διαφορές των δύο αντρών είχαν επέκταση και στο θέμα της συνεργασίας τους στην ΠΑΕ Βέροια. Ο Ζήσης Βρύζας έβλεπε και τις υποσχέσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας και στο αγωνιστικό τμήμα να μην τηρούνται, ωστόσο εκείνος παρά τις οικονομικές διαφορές του συνεργάστηκε μαζί του.