Ρίο 2016: Οι δηλώσεις απογοήτευσης του Κώστα Μπανιώτη μετά τον πικρό αποκλεισμό από τον τελικό

 

Πικραμένος από την μεγάλη χαμένη ευκαιρία να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων εμφανίστηκε μετά το τέλος του προκριματικού του αγώνα στο ύψος ο Κώστας Μπανιώτης.

«Είμαι στενοχωρημένος και απογοητευμένος. Αγωνίστηκα πολυ και κυνήγησα τον τελικο αλλά δυστυχώς δεν ήρθε. Είναι κρίμα γιατί ήταν στα μέτρα μου, όμως συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό. Απλά, ήλπιζα ότι δεν θα συνέβαινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες», τόνισε ο άλτης από την Κομοτηνή στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αγώνα.

Ο Μπανιώτης συμμετέχει για τρίτη φορά στην κορυφαία διοργάνωση, μετά το Πεκίνο και το Λονδίνο, ωστόσο παρά τις πολλές και σταθερές συμμετοχές του σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανοιχτού και Κλειστού Στίβου, έμεινε ξανά εκτός τελικού Ολυμπιακών Αγώνων.

«Το ξέρω ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία να προκριθώ, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, με 15 άλτες να παιρνούν στον τελικό. Ήταν καλό το τελευταίο μου άλμα στα 2.26 μέτρα. Αν έμενε ο πήχης και πέρναγα το ύψος, πίστευα ότι θα πέρναγα και το 2.29 μέτρα και θα είχα προκριθεί, αλλά όλα αυτά είναι πλέον λεπτομέρειες», κατέληξε ο Κώστας Μπανιώτης.