Πέτυχε στο μπιτς βόλεϊ τον (πρώην) άντρα της Αθηνάς Ωνάση ο Χρήστος Κατραντζής

 

Ο Χρήστος Κατραντζής έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σιγά – σιγά, με την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων της κολύμβησης, ετοιμάζει τις βαλίτσες της επιστροφής στην Ελλάδα. Στο μεσοδιάστημα όμως προσπαθεί να απολαύσει τις στιγμές της παρουσίας του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Κάθε βράδυ είναι στο κολυμβητήριο και παρακολουθεί τους τελικούς της κολύμβησης. Ενδιαμέσως ψάχνει όμως και οτιδήποτε ενδιαφέρον υπάρχει από αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής πλευράς. Ετσι πήγε και στην εγκατάσταση της Copacabana, που είναι από τις must αυτής της διοργάνωσης.

Εκεί παίζεται το μπιτς βόλεϊ. Το θέαμα είναι εξορισμού υψηλών προδιαγραφών, από όλες τις πλευρές. Λογικό λοιπόν να διεκδικούν παρουσία εκεί και οι πλέον διάσημοι της Βραζιλίας. Όπως ο κύριος της φωτογραφιας, δίπλα από τον Ξανθιώτη πρωταθλητή.

Πρόκειται για τον Αλβάρο ντε Μιράντα, ολυμπιονίκη της Βραζιλίας στο άθλημα της ιππασίας και τέως σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση, με την οποία βρίσκονται στα δικαστήρια για το μοίρασμα της αμύθητης περιουσίας τους, όπως λένε οι κακές οι γλώσσες…