Υπό… διάλυση οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης! Παραιτήθηκαν η πρόεδρος και 5 μέλη του Δ.Σ.

 

Μπορεί οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης να πανηγύρισαν την σεζόν που πέρασε την άνοδο στην Α2 Ανδρών και να διακρίθηκαν για ακόμα μια χρονιά στο μπιτς χάντμπολ κατακτώντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στους άνδρες, ωστόσο η επόμενη φαίνεται ότι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη σεζόν.

Αιφνιδιαστικά μέσα στην εβδομάδα υπέβαλαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τις παραιτήσεις τους από τα διοικητικά τους πόστα πέντε κορυφαίοι παράγοντες του συλλόγου, που ουσιαστικά έτρεχαν όλα τα εξωαγωνιστικά ζητήματά του.

Ο λόγος για την πρόεδρο Παρασκευή Γκαϊταρτζάκη, τον γενικό γραμματέα Λάζαρο Κεπεσίδη, τον ταμία Απόστολο Πουτουλούδη και τον αντιπρόεδρο Βασίλη Κεσούδη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την παραίτησή του υπέβαλε και ο υπεύθυνος των τμημάτων χάντμπολ του συλλόγου Δημήτρης Χαραλαμπάκης.

Οι λόγοι της παραίτησης δεν έγιναν γνωστοί και σε μια πρώτη προσπάθεια επιβεβαίωσης της πληροφορίας, έγινε γνωστό στο ThrakiSportS ότι οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στο τέλος του μήνα, με την διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης που θα προχωρήσει και στην εκλογή νέας διοίκησης.

 

Στο μεσοδιάστημα πάντως τα αγωνιστικά θέματα τρέχουν, με την ομάδα να έχει μείνει πίσω στην μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.