ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Οι 24 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο Ανδρών

 

Με 24 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 12 με γεωγραφικά κριτήρια, θα διεξαχθεί ο φετινός θεσμός του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ “Τάσος Χαραλαμπίδης”.

Με δεδομένο ότι οι αγώνες είναι νοκ άουτ και δεν βγαίνουν ακριβώς οι δύο ομάδες από κάθε όμιλο για να γίνουν οι ημιτελικοί, στη Β΄ Φάση πιθανότατα δύο ομάδες από κάθε όμιλο θα περάσουν με κλήρωση απευθείας στη Γ΄ Φάση.

Επίσης αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι στον 1ο όμιλο που είναι ο δυτικός είναι σίγουρες 11 ομάδες, ενώ στον 2ο όμιλο που είναι οι ομάδες της Θράκης είναι σίγουρες 10 ομάδες. Έτσι πιθανότατα για τις τρεις ομάδες της Καβάλας που μένουν θα γίνει κλήρωση και η μία θα πάει στον δυτικό όμιλο, ενώ οι δύο θα έρθουν στον όμιλο με τις ομάδες της Θράκης.

Στο κύπελλο δήλωσαν συμμετοχή και οι Ορφέας Νέου Σκοπού, Ίκαροι Σερρών, Αγία Βαρβάρα, Αστέρας Καβάλας και ΑΕ Κομοτηνής, οι οποίες αγωνίζονται στη Γ΄ Εθνική και στο κύπελλο βάση της προκήρυξης θα αγωνιστούν με αθλητές που είναι μέχρι 20 χρονών, δηλαδή γεννημένοι από το 1996 και μετά.

Από τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα δεν δήλωσαν συμμετοχή στο κύπελλο οι ΑΕ Δοξάτου Δράμας, ΑΓΣ Δόξα Βώλακα, ΑΟ Ηράκλειας, Ακαδημία Πάνθηρες Καβάλας και ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής.

Οι όμιλοι όπως διαμορφώνονται μέχρι στιγμής και οι τρεις ομάδες της Καβάλας είναι:

1ος Όμιλος (Δυτικός)

1.  ΓΣ Ελευθερούπολης

2.  ΑΣ Μακεδόνες Κρηνίδων

3.  ΠΓΣ Παγγαίο

4.  ΑΟ Προσοτσάνης

5.  ΑΣ Τιτάνες Δράμας

6.  ΚΟ Απόλλων Δράμας

7.  Ορφέας Ν. Σκοπού (Κ20)

8.  ΜΓΣ Πανσερραϊκός

9.   ΑΟ Σερρών

10. ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών (Κ20)

11. ΑΓΣ Ρούπελ Σιδηροκάστρου

 

2ος Όμιλος (Ανατολικός)

1.   ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας

2.   ΓΑΣ Σπάρτακος Διδυμοτείχου

3.   ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου

4.   ΓΑΣ Θύελλα Φερών

5.   ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

6.   ΑΟ Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης

7.   ΑΠΣ Αίας Κομοτηνής

8.   ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής (Κ20)

9.   ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης

10. ΑΟ Λεύκιππος Ξάνθη

Οι ομάδες της Καβάλας που θα τοποθετηθούν στους ομίλους με κλήρωση είναι οι ΣΑΚ Αστέρας Καβάλας (κ20), ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας (Κ20) και ΓΑΣ Ηρακλής Αγ. Ιωάννη Καβάλας.