Τα συγχαρητήρια του Βασίλη Τοροσίδη για την τεράστια επιτυχία της Κορακάκη

 

Τα συγχαρητήριά του για τις στιγμές εθνικής υπερηφάνειας που χάρισε η Άννα Κορακάκη στην χώρα μας, έστειλε και ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Βασίλης Τορσίδης.

Μάλιστα, το μήνυμά του μεταφέρθηκε στην ίδια την Άννα (που έχει διακόψει όπως αποκάλυψε τις επαφές με τα social media για να τα λαμβάνει η ίδια) και τον πατέρα της Τάσο, όπως και στον αρχηγό της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ισίδωρο Κούβελο.

Οι αθλητές που έχουν φορέσει το εθνόσημο γνωρίζουν καλύτερα από τον καθέναν το βάρος που έχει η συγκεκριμένη φανέλα, όταν αγωνίζεται σε μεγάλες διοργανώσεις για την πατρίδα σου.

Στην Ελλάδα μπορεί να κέρδισε η Κορακάκη που πολλοί μέχρι προχθές αγνοούσαν την ύπαρξή της, για όλους τους ξένους όμως κέρδισε η Ελληνίδα. Και αυτό είναι που μετράει.

Ο Τόρο εμφανίστηκε μάλιστα όχι απλά υπερήφανος, αλλά και συγκινημένος από την προσπάθεια της Δραμινής πρωταθλήτριας αλλά και χαρούμενος για την καταγωγή της από την ευρύτερη περιοχή μας.

Ως αρχηγός της Εθνικής, που έχει τιμήσει και με το παραπάνω αυτήν την φανέλα, φρόντισε να στείλει το μήνυμά του. Διακριτικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Μαζί με τις ευχές του σε όλη την ελληνική αποστολή για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις, που ως Έλληνες τις έχουμε ανάγκη.