Ήττα και τραυματισμός Μούχλια για την Εθνική Παμπαίδων! Αντίπαλος στα ημιτελικά του Βαλκανικού η Σερβία

 

Η διοργανώτρια Σερβία θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής ομάδας Παμπαίδων των έξι Εβριτών (πέντε παίκτες συν ο Νίκος Μούχλιας ως βοηθός προπονητή) στον ημιτελικό του Βαλκανικού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην πόλη Ιβάνιτσα της Σερβίας, μετά την ήττα της ομάδας μας με 3-0 από την Τουρκία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε μάλιστα με τραυματισμό τον Δημήτρη Μούχλια (στον πρώτο πόντο του β’ σετ), ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για τον Σαββατιλατικο ημιτελικό.

Ο αθλητής του Έβρου Σουφλίου χτύπησε με το γόνατο στο παρκέ, αλλά οι εκτιμήσεις των γιατρών που τον εξέτασαν είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παρά την ήττα με 3-0 θεωρώ ότι δεν έχουμε μεγάλες διαφορές από την Τουρκία, απλά είχαμε την ατυχία να χάσουμε το βασικό μας διαγώνιο στις αρχές του β’ σετ κι αυτό μας επηρέασε αρκετά, αν και όλα τα παιδιά προσπάθησαν», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Άρης Γιαμακίδης και συμπλήρωσε:

«Δε χάθηκε τίποτα, τώρα έχουμε μπροστά μας τον ημιτελικό, όπου ακόμη δεν ξέρουμε τον αντίπαλο μας, αλλά πιστεύω ότι θα κάνουμε ακόμη καλύτερη εμφάνιση».

Τα σετ: 22-25, 16-25, 24-26
Η σύνθεση της Εθνικής (Γιαμακίδης): Ανδρεόπουλος, Μούχλιας, Κεσεσίδης, Αλεξούδης, Στράτος, Μποζίδης, Σταυρόπουλος –λ / Στείρος, Παπαδημητρίου, Χανδρινός, Χάκας, Ρέτζιος.

Οι βαθμολογίες
Α’ όμιλος
1.Τουρκία (9-0) 9
2.Ελλάδα (6-4) 6
3.Βοσνία (3-6) 3
4.Μολδαβία (1-9) 0