Επιστροφή Μητσάκη στην Βόρεια Ελλάδα

Μετα απο χρόνια στην Αττική επιστρέφει στην Βόρεια Ελλάδα και στο Πευκοχώρι που υποβιβάστηκε στην Β’ εθνική ο πρωην γκαρντ του ΓΑΣ Κομοτηνή και της Ξάνθης BF Γιάννης Μητσάκης.

Ο Γιάννης Μητσάκης (ο πατέρας του Κώστας, πρωην παράγοντας για δεκαετίες της ΠΑΕ Άρης, είναι από το Όλβιο και είναι συγγενής του προπονητή των ακαδημιών της Ξάνθης Κώστα Μπεδρελή) είναι 35 ετών, έχει ύψος 1.84 και παίζει στη θέση του πλέι μέικερ ενώ έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Άρη, στον Αρίωνα Θεσσαλονίκης, στο Ξυλόκαστρο, στον Αιγινιακό, στο ΓΑΣ Κομοτηνή, στο Μακεδονικό, σε Ξάνθη, Πιερικό Αρχέλαο, στον Αετό Αθηνών και πέρυσι στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πευκοχωρίου:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και να καλοσωρίσουμε στον σύλλογο τους κάτωθι αθλητές: Αλέξη Μαυρίδη με ύψος 1,93 (pf-c) που κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζοταν στον Αίαντα Ευόσμου, τον Μπάμπη Μουρατίδη με ύψος 1,90(sg) που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή, τον Μητσάκη Γιάννη με ύψος 1,85 (pg) που αγωνιζόταν στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και τον Κώστα Σταύρου με ύψος 1,96 (sg-sf) που αγωνιζόταν στην Λιβαδειά.