Γεμάτοι εμπειρίες επέστρεψε απο το υψηλού επιπέδου κάμπ στην Σερβία η τριμελής αποστολή απο το Διδυμότειχο!

 

Το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου ταεκβοντο “Άγιος Γεώργιος” Διδυμοτείχου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην πόλη Βρανιέσκα Μπάνια(Vranjacka Banja) της Σερβίας συμμετέχοντας στο 22ο διεθνές summer camp του Galeb club που διήρκεσε 8 ημέρες(14/07 – 21/07-2016). Ο σύλλογος συμμετείχε με τους αθλητές: Σταύρο Σιαλαρίδη και Γιάννη Τσολακίδη που ταξίδεψαν στην Σερβία μαζί με την προπονήτριά τους Δάφνη Παπαδάκη.

Το καλοκαιρινό camp της Σερβίας χαρακτηρίζεται ως ένα απ’ τα πιο δυνατά camp της Ευρώπης,καθώς συμμετέχουν αρκετοί Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι, Πανασιατικοί και Πανευρωπαικοί πρωταθλητές.

taekwondo didymoteixo4Στη φετινή διοργάνωση, όπου συμμετείχαν συνολικά 500 αθλητές από χώρες όπως Ελλάδα, Σερβία, Ιράν, Ρουμανία, Κροατία, Γαλλία, Αγγλία, Ρωσία, Ουκρανία και Αζερμπαιτζάν, συμμετείχαν και αθλητές που θ’αγωνιστούν στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, όπως οι Σέρβες Milica Mandic(φωτο δεξιά με τους δύο Εβρίτες) και Tijana Bogdanovic, η αθλήτρια από το Αζερμπαιτζάν Farida Azizova, κάτι που έκανε το επίπεδο της προπόνησης εξαιρετικά υψηλό.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων το είχαν αναλάβει οι διεθνούς φήμης Ιρανοί προπονητές της Εθνικής πανεπιστημιακής ομάδας του Ιράν (Ολυμπιακό WTF) Seyed Nemat Khalifeh και Reza Imandezah, καθώς και ο διοργανωτής του camp, Dragan Jovic (προπονητής Ολυμπιονικών, Παγκόσμιων και Πανευρωπαικών πρωταθλητών) του αθλητικού συλλόγου Galeb.

taekwondo didymoteixo3Ο Seyed Nemat Khalifeh είναι προπονητής 25 παγκόσμιων πρωταθλητών,όπως του Jousef Karami και Μohammad Bagheri Moatamed, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου το 2012.  Ο αθλητικός του σύλλογος (Azad team) είναι πρώτος στο Ιράν και δεύτερος στην Ασιατική κατάταξη.Οι αθλητές της Ιρανικής ομάδας, οι οποίοι συμμετείχαν φέτος έχουν κατακτήσει μετάλλια στο Πανασιατικό πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα,προετοιμάζονται για την Ολυμπιάδα του 2020. Στην φωτογραφία αριστερά μπορείτε να δείτε τους δύο Εβρίτες αθλητές με τους Ιρανούς πρωταθλητές.

Οι προπονήσεις ήταν καθημερινές, πρωί και απόγευμα,το πρόγραμμα των προπονήσεων ήταν απαιτητικό, πιεστικό και περιελάμβανε φυσική κατάσταση, ταχύτητες, έκρηξη, τακτική και τεχνικές αγώνα, στόχους, ασπίδες, σπάρινγκ με πλήρη εξοπλισμό,θεωρία.

Οι αθλητές του Εβρίτικου συλλόγου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με καταξιωμένους αθλητές, καθώς και με Ολυμπιονίκες, υπό την καθοδήγηση των δύο καταξιωμένων Ιρανών προπονητών στις άνετες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, ενώ η φιλοξενία των διοργανωτών ήταν πάρα πολύ καλή αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here