ΕΠΣ Έβρου: Πρώτο κύμα με επτά ανανεώσεις στον Ορφέα Σοφικού

 

Πολυ ανταγωνιστικός αναμένεται να ειναι στο φετινό πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Έβρου ο Ορφέας Σοφικού, καθώς προχώρησε σε σειρά ανανεώσεων ποδοσφαιριστών μετά την ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας με τον προπονητή Σωτήρη Κυλιτζιδη.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, «Μετά και την επισημοποίηση της παραμονής του τεχνικού, Σωτήρη Κυλιτζίδη στο τιμόνι της ομάδος και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Ορφέας Σοφικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση προκειμένου να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνο Μπρούτσο, Παναγιώτη Τσοκαλίδη, Νικόλαο Τσόγκα, Πασχάλη Καρασμανάκη, Γιάννη Ρόμπολα, Βασίλη Κουντούρη και τον σκόρερ των οκτώ (8) γκολ στις πρώτες εννέα (9) περσινές του εμφανίσεις με την ομάδα μας, Απόστολο Βασιλόπουλο. Η Διοίκηση του συλλόγου τους εύχεται Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά γεμάτη από υγεία και κάθε προσωπική επιτυχία!».

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές, που αναμένεται να κάνουν αίσθηση ενω στις 13 Αυγούστου ειναι προγραμματισμένος ο ετήσιος χορός του συλλόγου στην κεντρική πλατεία του χωριού