Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Στράτου ως προέδρου της Super League και οι αναφορές στην Ξάνθη

 

Στη σημασία σύνδεσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με την κοινωνία και την καθημερινότητα του Έλληνα φιλάθλου στάθηκε ο αντιπρόεδρος της Ξάνθης Γιώργος Στράτος, στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για τη τιμή που μας έκαναν να μας εκλέξουν στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι. Χρησιμοποιώ τον πρώτο πληθυντικό γιατί αυτή η τιμή αφορά όλα την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ξάνθης με πρώτο και καλύτερο τον κ.Πανόπουλο. Αφορά τον πρόεδρό μας κ.Πιαλογλου, όλο το ΔΣ της ομάδα και όλους τους εργαζόμενους. Ακόμη κι εκείνους που δεν είναι μαζί μας», ανέφερε αρχικά.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Μποροβήλο γιατί προσπάθησε πολύ και μάλιστα σε αντίξοες συνθήκες. Μέλημά μας είναι με γνώμονες τη λογική, την πραότητα, τη χαρά αλλά και τη συνθετική ικανότητα, γιατί μπορεί να είμαστε αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είμαστε και συνέταιροι, θα προσπαθήσουμε να συνδέσουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την κοινωνία μας και την καθημερινότητα του Έλληνα φιλάθλου. Στην προσπάθεια αυτή και εσείς οι δημοσιογράφοι και όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν δεν είναι απλώς καλοδεχούμενοι αλλά απαραίτητοι», κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here