ΕΠΣ Ξάνθης: Με φιλοδοξίες και όνειρα η πρώτη του Άρη Άβατου(+photos)

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Ιουλίου η πρώτη προπόνηση του ιδιαίτερα φιλόδοξου Άρη Αβάτου, που μετά την ΠΑΕ Ξάνθη είναι η δεύτερη ομάδα της Θράκης που ξεκίνησε τόσο νωρίς την προετοιμασία της.

Μετά την πρώτη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα Μάγγανα(θυμηθείτε ΕΔΩ), οι ποδοσφαιριστές του Άρη Αβάτου το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησαν και την πρώτη προπόνηση της χρονιάς, οπού ο τεχνικός της ομάδας Κυριάκος Κετσιεμενίδης είχε την ευκαιρία να έχει στην διάθεση του 21 ποδοσφαιριστές ιδιαίτερα ορεξάτους και φιλόδοξους για την φετινή χρονιά οπού διοίκηση και τεχνικό τιμ του Άρη θέτουν ψηλά τον πήχη με την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, άρα και άνοδο στην Γ’ Εθνική, όσο και με αυτή του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Μοναδικοί απόντες απο την πρώτη προπόνηση της ομάδας ήταν οι φοιτητές Κίμων Παπαδιώτης, Βασίλης Γκιόλιας και Κοσμάς Γκέκας αλλά και οι δικαιολογημένα απόντες λόγω εργασίας Βασίλης Ράπτης και Γιώργος Στεργαλάς, όπως και οι τρείς ποδοσφαιριστές που αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να ολοκληρωθεί η απόκτηση τους. Ενώ να σημειώσουμε πως στους 22 παρόντες ήταν και τρεις υπο δοκιμή ποδοσφαιριστές των οποίων το αν θα αποκτηθούν θα ξεκαθαρίσει μέσα απο τις προπονήσεις. Τέλος να σημειώσουμε πως απόλυτα δικαιολογημένα απών ήταν και ο Σουκρή Σουκρήογλου που πήγε νωρίτερα στο γήπεδο έτρεξε και στην συνέχεια έφυγε για το νοσοκομείο καθώς πριν λίγες μέρες έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά και πήγε να επισκεφτεί το νέο μέλος της οικογένειας του.

Η προετοιμασία της ομάδας του Άρη Αβάτου που επιδιώκει την επιστροφή στην κορυφή του Ξανθιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που θα οδηγήσει στην εκπλήρωση του ονείρου των διοικούντων του συλλόγου, δηλαδή την άνοδο στην Γ’ Εθνική, θα συνεχιστεί με προπονήσεις στο Ενωσιακό γήπεδο ενώ θα πραγματοποιηθούν και πέντε φιλικά, και ίσως και περισσότερα, προετοιμασίας τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες καθώς ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Κετσιεμενίδης θέλει άπαντες να είναι πανέτοιμοι για τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Το παρών στην προπόνηση έδωσαν επίσης ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μπόσβελης και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κοτόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη Αβάτου που μετείχαν στην πρώτη προπόνηση ήταν οι: Αμουτζάκης, Βαρελάς, Πουρναράκης, Μπουντακίδης, Φεταχίδης,  Χικμέτ Τσαμπάζ, Βασιλειάδης Γ., Ισμέτογλου Ονούρ, Μιχαηλίδης Μ., Κουτσούμπας, Ταχτσίδης Μ., Τσιλιγγίρης, Κρουστάλης, Δεσύλλας, Θωμαίδης, Βασιλειάδης Χρ., Κοτόπουλος Π. και Χίντ Ιμέρ