Μπήκε ο Σιδηρόπουλος στην διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός! Συνεχίζει η πλειοψηφία των μελών της προηγούμενης…

 

Η είσοδος του Άκη Σιδηρόπουλου στην πενταμελή διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός είναι η μεγάλη είδηση που έβγαλε η έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Αυτή ήταν η πρόταση – έκπληξη που επιφύλασσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αυγερινός Μεσινέζης, για την στελέχωση της νέας διοίκησης του τμήματος πετοσφαίρισης. Ο Σιδηρόπουλος, που κρέμασε πριν δυο χρόνια την φανέλα του αλλά πριν ενάμισι έβγαλε δελτίο και βοήθησε την ομάδα όταν είχε έλλειψη πασαδόρου, ήταν τον τελευταίο χρόνο τιμ μάνατζερ της ομάδας. Για πρώτη φορά αναλαμβάνει διοικητικά καθήκοντα, ενώ πριν μερικούς μήνες είχε έντονα φημολογηθεί ότι θα κατέβαινε ως «οικουμενική» υποψηφιότητα στις εκλογές του Ερασιτέχνη Εθνικού, κάτι που όμως τελικά δεν συνέβη.

Πρόεδρος του νέου ΤΑΑ πάντως, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι ο Σιδηρόπουλος αλλά ο μέχρι τώρα ταμίας του Αντώνης Χατζησταύρου, ο οποίος και πριν μια πενταετία είχε διατελέσει στην προεδρία του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού. Αυτό ήταν το συμπέρασμα που αποκόμισαν τα 30 περίπου μέλη του Εθνικού που παραβρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση και ομόφωνα ενέκριναν τον διορισμό του νέου πενταμελούς διοικητικού συμβουλίου του Τμήματος Αμοιβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης του ΜΓΣ Εθνικού, το οποίο και θα αναλάβει μέσα στην σεζόν να μετατρέψει το τμήμα σε ανώνυμη εταιρεία βάσει του νέου αθλητικού νόμου.

Ο Χατζησταύρου είναι ένα από τα τρία μέλη της απερχόμενης διοίκησης Γεωργιάδη που προτάθηκαν και ανανέωσαν ουσιαστικά την θητεία τους, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που μετέφερε πριν πέντε μέρες το ThrakiSportS και ήθελαν τα μισά και πλέον μέλη της παραιτηθείσας απερχόμενης διοίκησης να παραμένουν και στη νέα. Τα άλλα δύο είναι ο Αντώνης Τελόπουλος και ο Κώστας Παλακίδης, κάτι που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι τα τρία από τα πέντε μέλη της απερχόμενης διοίκησης μετέχουν και στο νέο σχήμα, δείχνοντας ότι προφανώς υπάρχει μια συνέχεια.

Ουσιαστικά ο μόνος που δεν συνεχίζει είναι ο τέως πρόεδρος Γιώργος Γεωργιάδης, που όμως φημολογείται ότι θα παραμείνει τελικά κοντά στην ομάδα αλλά όχι στον πρώτο ρόλο που είχε μέχρι σήμερα, καθώς και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Στέλλα Καζακίδου. Ο Χατζησταύρου, στις πρώτες του δηλώσεις ζήτησε να βρεθεί κοντά στην ομάδα όλος ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης, απλοί κάτοικοι, επιχειρηματίες και φορείς της πόλης, ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια. Επισήμως πάντως τα μέλη της διοίκησης του νέου ΤΑΑ Εθνικός θα προχωρήσουν στην κατανομή των αξιωμάτων μέσα στην εβδομάδα, μετά από την πρώτη συνεδρίαση.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κυκλοφορήσουν και τα νέα διαρκείας, αλλά ενδεχομένως θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές παικτών, με τον Σάκη Μουστακίδη προφανώς και να παραμένει ακλόνητος στην θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας. Όλο αυτό το διάστημα γίνονταν κινήσεις στο παρασκήνιο. Σε ότι αφορά το θέμα της αδειοδότησης, που είναι και αυτό που καίει, ο Αντώνης Τελόπουλος, που συμμετείχε στο απερχόμενο αλλά εξελέγη και στο νέο ΔΣ του ΤΑΑ ενώ έχει και την θέση του αντιπροέδρου στον Ερασιτέχνη Εθνικό και είχε αναλάβει να τρέξει τα ζητήματα του συλλόγου στο μεσοδιάστημα της «ακυβερνησίας», δήλωσε αισιόδοξος εκτιμώντας ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει κατατεθεί πλήρης φάκελος με διακανονισμούς με όλους τους παίκτες της περσινής σεζόν.