ΕΠΣ Ξάνθης: Νέα μεταγραφική έκπληξη απο τον Άρη Αβάτου που “άρπαξε” Κουτσούμπα απο το Νέστο Χρυσούπολης!

Τι κι αν δημοσιεύματα απο την πόλη της Καβάλας έλεγαν για ανανέωση της συνεργασίας του Νέστου με τον Ξανθιώτη μέσο Βασίλη Κουτσούμπα(θυμηθείτε ΕΔΩ), εν τέλει η ομάδα του Άρη Αβάτου έκανε την έκπληξη και προσέθεσε ακόμη έναν παίκτη που αγωνιζόταν στην ομάδα της Χρυσούπολης μετά τον Τάσο Δεσύλλα. Μάλιστα όπως τονίζεται στην ανακοίνωση ο Κουτσούμπας αποκτήθηκε σαν δώρο στον εορτάζοντα προπονητή της ομάδας Κυριάκο Κετσιεμενίδη.

Ο Κουτσούμπας που ξεκίνησε απο την ομάδα της Κεσσάνης Ερασμίου και το περσινό καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για το Νέστο Χρυσούπολης οπού βοήθησε στην αξιοπρόσεκτη πορεία του Νέστου που τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω απο τον Άρη. Όμως οι διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα της Χρυσούπολης και έτσι ο Κουτσούμπας επέλεξε να αφήσει την Γ’ Εθνική για να γυρίσει στο ερασιτεχνικό της Ξάνθης για τον φιλόδοξο Άρη Αβάτου.

Με αυτή την μεταγραφή η ομάδα του Αβάτου που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στα μεταγραφικά φτάνει τις 8 μεταγραφές, θυμίζουμε πως πλην του Κουτσούμπα ο Άρης Αβάτου απέκτησε τους Μιχάλη Μιχαηλίδη, Γιώργο Στεργαλά, Δημήτρη Κρουστάλη, τους Χρήστο Λαζαρίδη, Χίντ Ιμέρ και Κίμων Παπαδιώτη από τον Ορφέα Ξάνθης και τον επίσης πρώην του Νέστου Χρυσούπολης Τάσο Δεσύλλα(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Η σχετική ανακοίνωση του Αβάτου αναφέρει:

“ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ”