ΕΠΣ Θράκης: Άγνωστος ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα

 

Ολοκληρώθηκαν οι συσκέψεις που πραγματοποίησε η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Θράκης με τις ομάδες, ωστόσο πολλά ερωτηματικά εξακολουθούν να βρίσκονται στον αέρα με κορυφαίο φυσικά αυτό του αριθμού των ομάδων που θα συμμετέχουν στο κάθε πρωτάθλημα.

Για την μεν Α’ Κατηγορία υπάρχει καταρχήν απόφαση να λάβουν μέρος  12 σωματεία, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι όλα θα κατέβουν. Ακόμα και αν αυτό συμβεί πάντως, υπάρχει το περιθώριο τα σωματεία αυτά που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή, να αντικατασταθούν.

Από εκεί και πέρα ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Το πόσες ομάδες θα μετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές, όπως και αν θα διεξαχθεί Γ’ Κατηγορία.

Αν ο αριθμός είναι ικανοποιητικός, τότε θα υπάρξει και Β’ και Γ’ Κατηγορία, πιθανότατα η Β’ με 12 επίσης ομάδες και η Γ’ Κατηγορία με όσες περισσεύουν. Αν όμως δεν ξεπερνούν συνολικά τις 18, τότε είναι πιθανό να υπάρξει μόνο Β’ Κατηγορία και απλά να υπάρξει αναπροσαρμογή του συστήματος (χωρίς πλέι οφ ή με κάποια άλλη πιο σύντομη διαδικασία).