B΄ Εθνική: Στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας της Ασπίδας Ξάνθης και ο αρχηγός του εφηβικού τμήματος

Μετά τους Αντώνη Πατσή και Κλαούντιο Ντεμάι και ο Τάσος Μαντζουράνης θα ανήκει στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας της Ασπίδας Ξάνθης. Ο νεαρός παίκτης της Ασπίδας έχει αγωνιστεί ήδη σε αγώνες της ανδρικής ομάδας τόσο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, όσο και σε αυτό της Γ΄ Εθνικής, ενώ θα είναι και ο αρχηγός του εφηβικού τμήματος τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα στην ομάδα της Ξάνθης περιμένουν τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων για τους Κώστα Καργίδη και Δημήτρη Γκίκα, οι οποίοι εφόσον παραμείνουν στην πόλη της Ξάνθης θα ανήκουν και αυτοί στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδα Ξάνθης:

Η ομάδα μας ανακοινώνει ότι την επόμενη χρονιά στο ρόστερ του Ανδρικού θα ανήκει και ο Μαντζουράνης Τάσος, ο οποίος θα είναι παράλληλα και ο αρχηγός της εφηβικής μας ομάδας. Ο Τάσος έχει ήδη παίξει ήδη σε αγώνες του ανδρικού, τόσο στη Β’ Εθνική όσο και στη Γ’ και περιμένουμε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Επίσης περιμένουμε τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων για τους αθλητές μας Καργίδη Κώστα και Γκίκα Δημήτρη, οι οποίοι εφόσον παραμείνουν στην πόλη μας θα ανήκουν και αυτοί στο ρόστερ της ομάδας μας.