Το… «Ομαδάρα! ΑΟΞάρα ολέ!» του γιου του Χρήστου Πανόπουλου για τη νέα κούπα της ΑΟΞάρας

«Paliiiii Prwtathliteeeees! Bravo OMADARAAAAA! AOXARAAA OLE». Με τα λόγια αυτά και ανεβάζοντας την συγκεκριμένη φωτογραφία, ο Ριχάρδος Πανόπουλος, ένας εκ των γιων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ, πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου με τους φίλους του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν πρόκειται για κάποιον επίσημοι τίτλο. Μάλλον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε καλοκαιρινό τουρνουά 5×5, 9×9, 11×11 ή κάτι αντίστοιχο στην Βούλα. Μάλιστα η συγκεκριμένη ομάδα στην οποία συμμετείχε ο Ριχάρδος Πανόπουλος δεν κατέκτησε για πρώτη φορά τον σχετικό τίτλο.

richardosΩστόσο η είδηση δεν είναι ασφαλώς αυτή. Η είδηση είναι ότι σε αντίθεση με τον ίδιο τον πατέρα του Χρήστο, που ουσιαστικά κατάργησε το ΑΟΞ και ακόμα και μετά την πρόσφατη κατάργηση του Skoda δείχνει να προτιμά το Xanthi FC, ο Ριχάρδος Πανόπουλος αγαπά την παραδοσιακή ονομασία της ομάδας.

Δείχνει να είναι ένας από τους πιο φανατικούς αγνούς οπαδούς της και μάλιστα φρόντισε ακόμα και η ομάδα που έφτιαξε με τους φίλους του για να αγωνιστεί στο τουρνουά της γειτονιάς του, να ονομαστεί ΑΟΞ!!! Και έτσι πανηγύρισε τον τίτλο με τρόπο που μόνο ένας αγνός πραγματικός φίλαθλος της Ξάνθης θα πανηγύριζε.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα έχει διάρκεια και ιστορία. Υπάρχει τουλάχιστον από πέρυσι, όπως μαρτυρούν παλιότερες αναρτήσεις. Και ονομαζόταν και τότε ΑΟΞάρα!  Όπως και τώρα, που ο Ριχάρδος έγραψε:  «Paliiiii Prwtathliteeeees! Bravo OMADARAAAAA! AOXARAAA OLE», με τα like να πέφτουν βροχή.

Τα άλλα λόγια περισσεύουν…