Επιστρέφει ο Απόστολος Τσιπίδης στα (χορηγικά) αθλητικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης

Πέρυσι είχε γίνει talk of the town στην Αλεξανδρούπολη, με την αιφνιδιαστική εμφάνισή του ως μελλοντικού μεγάλου χορηγού του τμήματος βόλεϊ (αργότερα και του ποδοσφαίρου και της κολύμβησης) του ΜΓΣ Εθνικός. Αποχώρησε με περιπετειώδη τρόπο και στις αρχές της χρονιάς προκάλεσε αίσθηση η διαδικτυακή επίθεσή του στον Σάκη Μουστακίδη.

Ο λόγος για τον Απόστολο Τσιπίδη, που τους προηγούμενους μήνες φερόταν να έχει φύγει από την περιοχή της Θράκης και να δραστηριοποιείται στην Βέροια. Η κινηματογραφική σύλληψή του κατά την διάρκεια εκδήλωσης που ο ίδιος διοργάνωσε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ημαθίας για την παρουσίαση του ομίλου του, προκάλεσε μέχρι και πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα στον αθηναϊκό Τύπο που τον χαρακτήρισε «Ψεύτη με περικεφαλαία».

Για αρκετές ημέρες μετά την σύλληψη, ο λογαριασμός του στο facebook παρέμενε ανενεργός και οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη ανέφεραν ότι παρέμενε υπό κράτηση, για ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του από παλιότερες υποθέσεις. Παρόλα αυτά, πλέον όχι μόνο βρίσκεται και πάλι ελεύθερος αλλά από ό,τι φαίνεται, στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον του στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίψας, ομάδας που ανήκει στην δύναμη της ΕΠΣ Έβρου, με την οποία έγινε γνωστό ότι ο Τσιπίδης κρύβεται πίσω από την κεντρική χορηγία της φανέλας της ερασιτεχνικής ομάδας για την προσεχή σεζόν 2016-2017. Κανείς δεν γνωρίζει αν αυτή η κίνηση σημαίνει και συνολικότερη επιστροφή του Τσιπίδη στην Αλεξανδρούπολη και τα αθλητικά της δρώμενα.

Πάντως την πρώτη φορά που ο Απόστολος Τσιπίδης εμφανίστηκε στην Αλεξανδρούπολη, πριν 15 μήνες, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχοντας ως όχημα την διαφαινόμενη εμπλοκή του στο ΤΑΑ Εθνικός, να μετατραπεί γρήγορα σε προνομιακό συνομιλητή κορυφαίων αθλητικών και πολιτικών παραγόντων της πρωτεύουσας του Έβρου, αλλά και να αποκτήσει μεγάλη προβολή από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίψας, η οποία αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook μαζί με φωτογραφία του Τσιπίδη, αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ της ΠΑΕ Νίψας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον κύριο ΤΣΙΠΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ για τη χορηγία που προσέφερε στην ομάδα μας.
Τέτοιες κινήσεις είναι αξιέπαινες αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες της επιβίωσης των ερασιτεχνικών σωματείων στους καιρούς μας.
Η φανέλα μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 θα έχει ως χορηγούς τις εταιρίες του κυρίου ΤΣΙΠΙΔΗ, ο οποίος τυγχάνει να είναι ποντιακής καταγωγής. Σας ευχαριστούμε πολύ!»