Αναχωρούν για Θεσσαλονίκη οι λιλιπούτειοι πολίστες του Εθνικού! Η αποστολή και το πλήρες πρόγραμμα

Αναχωρούν το πρωί της Παρασκευής για την Θεσσαλονίκη οι μίνι παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης προκειμένου να λάβουν μέρος στον τέταρτο όμιλο της τρίτης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας, που ουσιαστικά έχει χαρακτήρα ημιτελικών.

Ο Εθνικός μετέχει στον Βόρειο Όμιλο μαζί με ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκός, τον Α.Σ. Απόλλο που είχε αντιμετωπίσει και στην προηγούμενη φάση και την ΕΑΤΕ Κολλεγίου, με τις δύο πρώτες ομάδες να παίρνουν τα εισιτήρια της πρόκρισης για την τελική φάση, που θα διεξαχθεί από τις 15 μέχρι τις 17 Ιουλίου. Οι αγώνες του Παρασκευοσαββατοκύριακου θα διεξαχθούν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αποτελείται από τους εξής αθλητές: Δημήτριος Κατσικας, Παναγιώτης Θωμαϊδης, Διονύσιος Ρουσίδης, Δημήτριος Ντελλής, Αθανάσιος Μερικίδης, Βασίλειος Καραγέωργος, Ηλίας Ντελλής, Ιωάννης Κουρουμιχάκης, Αθανάσιος Μητρουλάκης, Ιωάννης Καλλίας, Αντώνιος Σαραφίδης, Νικόλαος Τσιφετάκης και Κωνσταντίνος Κυριαζίδης.

Το πρόγραμμα των αγώνων στον όμιλο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19:00 Πανσερραϊκός-Α.Σ. Απόλλο
20:00 ΠΑΟΚ-ΑΣ ΕΑΤΕΚ
ΣΑΒΒΑΤΟ
10:00 ΑΣ ΕΑΤΕΚ-Πανσερραϊκός
11:00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΠΑΟΚ
18:00 A.Σ. Απόλλο-ΑΣ ΕΑΤΕΚ
19:00 Πανσερραϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
ΚΥΡΙΑΚΗ
10:00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Α.Σ. Απόλλο
11:00 ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός
17:00 ΑΣ ΕΑΤΕΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
18:00 Α.Σ. Απόλλο-ΠΑΟΚ