Μυθική πρόταση 6.000.000 ευρώ για τον εορτάζοντα Μάνταλο από την άλλη πλευρά του Έβρου!!!

 

Μυθική πρόταση ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να έχει κάνει τουρκική ομάδα για την απόκτηση του (εορτάζοντα την Τετάρτη) Πέτρου Μάνταλου. Ο Κομοτηναίος παίκτης έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων του εξωτερικού αλλά κανείς ίσως δεν περίμενε να υπάρξει από την πρώτη του σεζόν με τους κιτρινόμαυρους στην Super League τόσο μεγάλη πρόταση.

Ο Βασίλης Βέργης αποκάλυψε το πρωί στον αέρα του Σπoρ FM την πληροφορία, το βράδυ στην ίδια συχνότητα ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έδωσε τη… συνέχεια αποκαλύπτοντας πως η Τραμπζονσπόρ είναι αυτή που… τίναξε την μπάνκα για τον θρακιώτη αρχηγό της Ένωσης. Έκανε μάλιστα γνωστό πως ο σύλλογος της Τραπεζούντας αρχικά έκανε κρούση για 4 εκατ. ευρώ, έλαβε ωστόσο αρνητική απάντηση και ανέβηκε στα έξι εκατομμύρια!!! Το θέλετε και αριθμητικώς; 6.000.000!!!

Ωστόσο η ΑΕΚ ακόμα και σε αυτήν την μυθική πρόταση απάντησε αρνητικά. Η Τραμζοσπόρ έλαβε λοιπόν και δεύτερο αρνητικό έλαβε και δεύτερο «όχι» και μένει να φανεί αν η τουρκική ομάδα θα επανέλθει με νέα προσφορά στους «κιτρινόμαυρους» για τον 25χρονο θρακιώτη μεσοεπιθετικό. Πάντως, από την ΑΕΚ λέγεται ότι η απάντηση του Δημήγτρη Μελισσανίδη είναι «δεν πωλείται» για οποιοδήποτε ποσό, καθώς ο Μάνταλος θεωρείται βασικό γρανάζι στο χτίσιμο της νέας ΑΕΚ που θέλει να δημιουργήσει.