Γ’ Εθνική: Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις στον Ορφέα Ξάνθης! Κράτησε και τους τρεις πρωταθλητές της ομάδας του Regions’ Cup!

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί απο την ιστορική άνοδο του Ορφέα Ξάνθης στην Γ’ Εθνική κατηγορία ο ιδιοκτήτης της ομάδας Μπάμπης Χατζημεστής και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν να τρέχουν τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, οπού στο προσκήνιο βρίσκονται πέρα απο την μεταγραφική ενίσχυση και οι ανανεώσεις των βασικών συντελεστών της ανόδου.

Έτσι η αρχή έγινε με τρία παιδιά που την φετινή χρονιά πρωταγωνίστησαν τόσο με τον Ξανθιώτικο σύλλογο όσο και με την ομάδα επίλεκτων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Ξάνθης στην διοργάνωση του Region’s Cup οπού αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας και έχασαν για λίγο την ευκαιρία να συνεχίσουν και στην Β’ φάση του θεσμού. Ο λόγος για τους Γιάννη Καραγκιόζη, Λάζαρο Μαυρόπουλο και Χακή Τζαμπάζ που πραγματοποίησαν αμφότεροι εξαιρετική σαιζόν με την φανέλα του ιστορικού σωματείου της Ξάνθης.

Ο Γιάννης Καραγκιόζης(πρώτη φωτό) που αναδείχτηκε για δεύτερη χρονιά κορυφαίος σκόρερ του Ορφέα Ξάνθης, και κορυφαίος της Α’ κατηγορίας φέτος με 25 τέρματα, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να αποδεχτεί την πρόταση του Μπάμπη Χατζημεστή με τον Ξανθιώτη επιθετικό μετά την ανανέωση με ανάρτηση του στο facebook να κάνει γνωστό πως θα συνεχίσει στον Ορφέα δηλώνοντας “Δύσκολο να αποχωριστείς μια μεγάλη αγάπη! Και του χρόνου μαζί λοιπόν σε μια δύσκολη ποδοσφαιρική χρόνια!”

Θετική ήταν η απάντηση δύο εξαιρετικών ποδοσφαιριστών με διαφορετική αλλα εξίσου σημαντική προσφορά στον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης. Ο Λάζαρος Μαυρόπουλος (δεύτερη φωτο) που αποτελεί γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας του συλλόγου αποτέλεσε και φέτος τα πνευμόνια της μεσαίας γραμμής του Ορφέα με ατελείωτο τρέξιμο αλλά και όταν χρειάστηκε έδωσε λύσεις και στο σκοράρισμα της ομάδας, καθώς αναδείχτηκε τρίτος σκόρερ του Ξανθιώτικου συλλόγου με 15 τέρματα.

Ο Χακή Τζαμπάζ (τρίτη φωτο) αγωνίστηκε τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως κεντρικός αμυντικό όποτε χρειάστηκε έχοντας πολύ καλή παρουσία, παίκτης πολυθεσίτης με πολύ τρέξιμο και εξαιρετική τεχνική αποτέλεσε μια πολύ σημαντική λύση για τον Ορφέα ενώ πέτυχε και ένα γκολ, με τον Μπάμπη Χατζημεστή χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα να κρατά τρεις πολύ σημαντικούς παίκτες για τον Ορφέα που αναμφίβολα θα είναι κάτι παραπάνω απο χρήσιμοι τη νέα σαιζόν.

Πάντως οι ανανεώσεις δεν σταματούν εδώ και τις επόμενες μέρες με συνεχείς αναρτήσεις θα σας ενημερώσουμε τόσο για τους παραμένοντες όσο και για τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν με τον Ορφέα, όπως φυσικά και με τους ποδοσφαιρiστές που θα αποκτηθούν.