Επιμένουν οι Ρουμάνοι για μεταγραφή “πακέτο” Βασιλακάκη – Σολτάνι στην Στεάουα!

“Καυτό” θα είναι το φετινό καλοκαίρι μεταγραφικά για την ομάδα της Ξάνθης, που πέρα απο τις μεταγραφές που αναζητά η ομάδα της Θράκης ώστε να αποφύγει σαιζόν όπως η περσινή βλέπει ποδοσφαιριστές της να αποτελούν στόχο άλλων ομάδων.

Χαρακτηριστικότερη η περίπτωση των Θοδωρή Βασιλακάκη και Καρίμ Σολτάνι που το τελευταίο διάστημα βλέπουν τα ονόματα τους να παίζουν συνεχώς στον Ρουμάνικο τύπο για μεταγραφή τους στην Στεάουα Βουκουρεστίου, ρεπορτάζ που επιβεβαιώνεται πάντως και απο τις τρεις πλευρές(Ξάνθη, Στεάουα και παίκτες), με τους Ρουμάνους λόγω του χαμηλού μπάτζετ της φετινής σαιζόν να αναζητούν παίκτες που θα μπορέσουν χωρίς μεγάλο κόστος να την βοηθήσουν άμεσα στις υποχρεώσεις της.

Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι πως σύμφωνα με τους Ρουμάνους συναδέλφους η μεταγραφή του Καρίμ Σολτάνι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς όπως τονίζουν ο Αλγερινός επιθετικός της Ξάνθης υπόγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Ρουμάνους. Ενώ δύσκολα θα χαλάσει και η μεταγραφή του Ημαθιώτη μέσου Θοδωρή Βασιλακάκη καθώς η διαφορά των δύο ομάδων κυμαίνεται περίπου στα 100,000 ευρώ, ποσό που δεν είναι ικανό να χαλάσει την μεταγραφή των δύο ποδοσφαιριστών της Ξάνθης.

Αναμφίβολα οι δύο αυτές μετακινήσεις θα φέρουν ένα αρκετά σημαντικό ποσό στα ταμεία της Ξάνθης που θα κληθεί να καλύψει το κενό που θα αφήσουν δύο βασικότατοι ποδοσφαιριστές έχοντας πλέον και οικονομική άνεση για να ανοιχτούν για κάποιες καλές περιπτώσεις, που το αρχικό ενδιαφέρον των Ξανθιωτών κόλλησε σε μερικές χιλιάδες ευρώ.

Θυμηθείτε το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών για το ενδιαφέρον της Στεάουα για Βασιλακάκη ΕΔΩ, και Σολτάνι ΕΔΩ.