Το βίντεο για τα γενέθλια του Μανωλά και οι φήμες για το μέλλον του ίδιου και του Τοροσίδη στη Ρόμα

Το όνομά του βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο της επικαιρότητας της Ρόμα, αφού για τον Κώστα Μανωλά έχουν ακουστεί πολλά σενάρια, ωστόσο παραμένει μέλος της ομάδας και σήμερα που ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει γενέθλια, οι Ρωμαίοι του ευχήθηκαν με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Ρόμα ετοίμασε ένα βίντεο που παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του 25χρονου σέντερ μπακ, θέλοντας έτσι να του ευχηθεί για τα σημερινά του γενέθλια. Ήδη το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αλλά προκάλεσε… εμφύλιες ελληνικές συγκρούσεις, σε επίπεδο τουλάχιστον φημολογίας.

«Για να φτιάχνουν για τον Μανωλά ενώ δεν έκαναν για τον Τοροσίδη μόλις πριν τέσσερις ημέρες, αντιλαμβάνεστε το μέλλον του Τόρο» γράφτηκε σε σχόλιο στο διαδίκτυο, αλλά η αλήθεια δεν είναι αυτή. Μπορεί πράγματι να φημολογείται ότι το μέλλον του Ξανθιώτη είναι δυσοίωνο παρόντος του Σπαλέτι, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε από τον Γενάρη και τον ερχομό του να παίξει στην ομάδα, ωστόσο αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια του προαναφερθέντος σχολίου.

Οι Ρωμαίοι μπορεί  να μην ανέβασαν βίντεο ειδικά αυτήν την φορά, στις 10 Ιουνίου του 2016 που ο Τόρο συμπλήρωσε τα 31 του χρόνια, ωστόσο είχαν αναρτήσεις σε όλα τους τα social media με ευχές για τον Ξανθιώτη, είτε αυτό λέγεται twitter είτε facebook είτε instagram. Για τους άπιστους θωμάδες, ιδού…