Συναυλία με Stavento στο ΔΑΚ Κομοτηνής από τον ΠΑΣ Πρωταθλητών

Μια πρωτοβουλία αθλητισμού και πολιτισμού υπερτοπικής σημασίας με συμμετοχή πλήθους σωματείων (πολιτιστικοί, αθλητικοί σύλλογοι, γυμναστήρια, φροντιστήρια, παιδικοί σταθμοί) της Ροδόπης με στόχο να προαχθεί το αθλητικό και πολιτιστικό ιδεώδες στην περιοχή μας σημειώνεται από την Πανθρακική Ολυμπιάδα Αθλητισμού & Πολιτισμού  την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτής, την διοργάνωση της οποίας έχει αναλάβει ο νεοσύστατος στιβικός σύλλογος ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, προγραμματίζεται η τύπου Ολυμπιακών Αγώνων προσομοίωση παρέλασης συμμετεχόντων, επίδειξη και παρουσίαση της δραστηριότητάς τους και τελετή λήξης η οποία θα περιλαμβάνει συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα Stavento από την γειτονική Αλεξανδρούπολη.

Η όλη εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και της ΔΕΚΕΠΠΑΚ του Δήμου Κομοτηνής και φυσικά με την συμβολή και υποστήριξη της τοπικής αγοράς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14-6-2016 (τελευταία μέρα λειτουργίας των σχολείων) και θα ξεκινήσει στις 18:30  στο ΔΑΚ Κομοτηνής.