ΕΠΣ Θράκης: Διοικητική ενίσχυση από τον… Πανθρακικό για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου

Η σεζόν έχει ολοκληρωθεί αλλά οι στόχοι είναι υψηλοί για τη νέα σεζόν στο Κόσμιο και για τον λόγο αυτό, επιδιώκεται η ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα. Σε πρώτη φάση μάλιστα, αυτή ξεκίνησε από το… διοικητικό.

Όπως αναφέρει το rodopisports, η ομάδα του Κοσμίου βάζει νέο αίμα στο διοικητικό του σωματείο, αλλά οι «νέοι» που θα μπουν έχουν τεράστια εμπειρία από το χώρο του ποδοσφαίρου. Ο πρώτος είναι ο Νίκος Κασέρης, πρώην παίκτης της ομάδας, αλλά η είδηση είναι στους δύο επόμενους.

Πρόκειταια για τους Βασίλη Χατζηκωνσταντίνου και Σάκη Χριστοδουλάκη που έρχονται να ενσωματωθούν στο υπάρχον σύνολο της ομάδας με σκοπό να επιστρέψουν οι επιτυχίες. Πρόκειται για δυο από τα ιστορικά στελέχη του Πανθρακικού, μέλη των διοικήσεων που είχε τρέξει τον σύλλογο όταν ακόμα αγωνιζόταν στα ερασιτεχνικά, την Δ’ και την Γ’ Εθνική!

Η εμπειρία των παραπάνω γύρω από το τοπικό ποδόσφαιρο περισσεύει και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα. Βέβαια, η ενίσχυση στα διοικητικά από μόνη της δεν αρκεί, για αυτό και προβλέπεται ένα καυτό καλοκαίρι στην μεταγραφική περίοδο με το Κόσμιο να βάζει από τώρα ξεκάθαρα τον πήχυ ψηλά, φιλοδοξώντας του χρόνου τέτοια εποχή να πανηγυρίζει όπως έκανε η Δόξα Προσκυνητών φέτος.