Με τρεις σημαντικές απουσίες στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι με τους Προσκυνητές η ΑΕ Διδυμοτείχου

Χωρίς τρεις από τους βασικούς της παίκτες θα αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι τις σεζόν κόντρα στην Δόξα Προσκυνητών η ΑΕ Διδυμοτείχου. παρόλο που έχει καθεί το τρένο της ανόδου στην Γ’ Εθνική, οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου φιλοδοξούν να κλείσουν με νίκη την φετινή τους προσπάθεια.

Στην προσπάθεια αυτή δεν θα έχουν όμως τρία στελέχη τους. Ο λόγος για τον Βασίλη Σκερλετίδη που έχει τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές και θα εκτίσει την τελευταία της τιμωρίας του, τον τερματοφύλακα Κώστα Συριτούδη που επίσης δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι στην Καβάλα και δεν έχει δικαίωμκα συμμετοχής, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Παναγιώτης Κουρδάκης που έχει τραυματιστεί και θα αποφασιστεί η συμμετοχή του λίγο πριν την έναρξη, με το πιθανότερο να είναι να κρατηθεί στον πάγκο ή ακόμα και εκτός αποστολής.

Η διοίκηση της ΑΕΔ έχει βάλει γενική είσοδο 5 ευρώ και παρά την απογοήτευση του υπάρχει, έχει κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου για να χειροκροτήσει τους παίκτες των πράσινων για την φετινή τους προσπάθεια. Ωστόσο σύμμαχος σε αυτό δεν αναμένεται να είναι ο καιρός, καθώς το Σάββατο έβρεχε στο Διδυμότειχο δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στον ήδη προβληματικό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής και φυσικά μεταδίδεται από το ThrakiSportS.