Volley League: Τον… «δήμιο» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης απέκτησε ο Ολυμπιακός

Την απόκτηση του 28χρονου διεθνή Καναδού κεντρικού Justin Duff ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός ολοκληρώνοντας έτσι το καρέ των ξένων που θα έχει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Τζάστιν Ντάφ είναι ο 4ος ξένος που θα απαρτίζει το ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Καναδός κεντρικός συμφώνησε με τους “ερυθρόλευκους” και έρχεται στον Πειραιά για την κατάκτηση τίτλων και την καταξίωση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ο 28χρονος Καναδός είναι διεθνής και την χρονιά που μας τελείωσε αγωνίστηκε στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα και είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό, καθώς με τους Αετούς της Λισαβόνας απέκλεισε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Τζάλεντζ Καπ.

Μάλιστα, στην πρώτη αναμέτρηση της Πορτογαλίας ο Νταφ είχε 10 πόντους με 75% αποτελεσματικότητα (9 επιθέσεις-1 μπλοκ). Το Volleyplanet εκμεταλλευόμενο το γεγονός ότι υπήρξε τηλεοπτική κάλυψη σε αυτό το παιχνίδι (σε αντίθεση με τον επαναληπτικό στην Αλεξανδρούπολη και γενικά τα εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς του Εθνικού) παρουσίασε στο ακόλουθο βίντεο παρουσιάζει λίγα πλάνα του καναδού κεντρικού από την αναμέτρηση της Λισαβόνας…