Photos: 20 κλικ από το ταξίδι της αποστολής της ΕΠΣ Ξάνθης στο αεροπλάνο και την άφιξη στην Μπολόνια

Αποστολή στην Μπολόνια: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Περίπου στις δυόμισι το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μπολόνια το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης από την Κωνσταντινούπολη στην Ιταλία, ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Region’s Cup που θα διεξαχθούν την προσεχή εβδομάδα στο Σαν Μαρίνο.

Η πτήση ήταν άνετη, η ταλαιπωρία ωστόσο δεν σταμάτησε ούτε επί ιταλικού εδάφους. Καθώς επρόκειτο για πτήση από χώρα εκτός ζώνης Σένγκεν σε ευρωπαϊκό έδαφος, υπήρξε μια σχετική καθυστέρηση που ξεπέρασε τη μία ώρα μέχρι να μπορέσουν οι παίκτες και οι υπόλοιποι συνοδοί της αποστολής να πάρουν τις αποσκευές τους και να επιβιβαστούν στο πούλμαν της διοργάνωσης που τους περίμενε.

Θυμίζουμε ότι την αποστολή του ThrakiSportS στο Σαν Μαρίνο στηρίζουν τα καταστήματα ACS Ξάνθης, το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε., το Caffeine Roastery Superfoods και το επίσης γνωστό στέκι La Terra Brasserie. Δείτε στο ακόλουθο photo story αποκλειστικές εικόνες μέσα από το αεροπλάνο, κατά την διάρκεια της πτήσης από την Κωνσταντινούπολη στην Μπολόνια…