Οι αντίπαλοι της πρωταθλήτριας γυναικών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο Ειδικό Πρωτάθλημα ανόδου

Πραγματοποιείται την Παρασκευή στις 13:00 στα γραφεία της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη η κλήρωση για το Ειδικό Πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία των Γυναικών και η μόνη Ένωση που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το πρωτάθλημα της και δεν έχει βγάλει πρωταθλήτρια είναι η ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Μπορεί η Ασπίδα Ξάνθης να έχει τον πρώτο λόγο, όμως μαθηματικά θα ξέρουμε την πρωταθλήτρια το Σάββατο.

Αντίθετα σε όλες τις άλλες Ενώσεις έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα και φυσικά έχουν αναδειχθεί και οι πρωταθλήτριες ομάδες. Αυτές είναι ο ΠΟΝ Μουδανιών από την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής (ΕΚΑΣΧ), ο ΣΦΚ Πιερικός-Αρχέλαος από την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΜΚΕΜ), ο ΓΣΚ Λασσάνης Κοζάνης από την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΔΥΜ), ο ΑΟ Σχερία Κέρκυρας από την Ένωση Σωματείων  Καλαθοσφαιρικών Βορειοδυτικής Ελλάδας (ΕΣΚΑΒΔΕ) και ο ΑΟ Απόλλων Καρδίτσας από την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ).

Οι αγώνες του Βορείου Ομίλου θα διεξαχθούν από 22 έως 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, με το γήπεδο να γίνεται γνωστό την Παρασκευή στην κλήρωση. Πέρσι οι αγώνες είχαν γίνει στο κλειστό της Καλαμαριάς, ενώ και φέτος το συγκεκριμένο γήπεδο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.