Ο πρώην του Πανθρακικού τον οποίο θέλει στην Κύπρο ο Νίκος Νταμπίζας

Τη λύση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τον πάγκο της Κυπριακής  Ομόνοιας  φέρεται να προκρίνει σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο ο νέος τεχνικός της διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας.

Σε μια “safe” λύση φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να προχωρήσει η Ομόνοια για τον αντικατάστατη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή του ιστορικού Κυπριακού συλλόγου Νίκο Νταμπίζα να αναζητά προπονητή απο την Ελληνική αγορά, που γνωρίζει καλά και ο ίδιος, με τον πρώην τεχνικό του Πανθρακικού και νυν της Βέροιας Δημήτρη Ελευθερόπουλο να δίνεται ως πρώτο φαβορί σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο.

Οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν “Ελέ” και Νταμπίζα αλλά και αβεβαιότητα που επικρατεί στην Βέροια, συν το γεγονός πως ο πρώην “πράσινος” τεχνικός έχει ξαναδουλέψει στην Κύπρο ως προπονητής της ΑΕΚ βάζουν τον “Ελέ” στην κορυφή της λίστας του τεχνικού διευθυντή των Ομονοιατών.

Μάλιστα στα δημοσιεύματα του Κυπριατικού τύπου γίνεται αναφορά πως πρόθεση του Νταμπίζα είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μαζί με τον βοηθό του, τον Εβρίτη πρώην ποδοσφαιριστή Ξάνθης, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού Στέλιο Βενετίδη, να είναι αυτοί που θα αντικαταστήσουν τον Σέρβο πρώην τεχνικό της Ομόνοιας. Με τον Νταμπίζα να περιμένει να ξεκαθαρίσουν και οι εξελίξεις στην Βέροια ώστε να προχωρήσει σε επίσημη κρούση στον “Ελέ” και τον Βενετίδη, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.