Αισχρή δυσφήμηση μοντέλου από την Αλεξανδρούπολη με ψεύτικες φήμες για βίντεο με όργια

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κύπρο εδώ και μέρες αλλά και στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες με φημολογία ότι μοντέλο νεαρής ηλικίας που ζούσε στην Αλεξανδρούπολη, πρωταγωνιστεί σε βίντεο με ομαδικά όργια.

Πρόκειται όμως για όργιο παραφιλολογίας και όχι όπως όλα δείχνουν για πραγματικό γεγονός καθώς στο βίντεο η κοπέλα που ούτε καν μοιάζει με το μοντέλο δεν έχει στο σώμα της τατουάζ, ενώ το μοντέλο από την Αλεξανδρούπολη έχει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ”, το μοντέλο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υποβάλει επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία για διερεύνηση. Το ολιγόλεπτο φιλμάκι παρουσιάζει μια κοπέλα σε ερωτική συνεύρεση όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με με τρεις άνδρες, ταυτοχρόνως! Κατά την διάρκεια της συνεύρεσης ακούγονται διάφορες φράσεις στην κυπριακή διάλεκτο, ενώ διαπιστώνεται πως δεν έχει γυριστεί με βιντεοκάμερα ή έξυπνο κινητό τηλέφωνο, αλλά από κάμερα οθόνης υπολογιστή.

Το οπτικογραφημένο πορνογραφικό υλικό το οποίο σημειωτέον κάνει πλέον θραύση στην Κύπρο, κυκλοφορώντας από τηλέφωνο σε τηλέφωνο κι από υπολογιστή σε υπολογιστή, έχει πλέον προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στο μοντέλο από την Ελλάδα, καθώς βλέπει δουλειές της να ακυρώνονται εξαιτίας μιας απάτης, ζητώντας παράλληλα την παρέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια, αναφέρει η Κυπριακή έκδοση του newsit.
Όπως δηλώνει το μοντέλο στην εφημερίδα Φιλελεύθερος, τις τελευταίες ημέρες διαδίδεται από στόμα σε στόμα και μέσω ηλεκτρονικών σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, ότι αυτή είναι το πρόσωπο που συμμετέχει στο φιλμάκι.
Ωστόσο, κάπου εδώ αρχίζει το πράγμα να περιπλέκεται καθώς η συγκεκριμένη κοπέλα δεν φαίνεται να ομοιάζει καν με την πρωταγωνίστρια στο εν λόγω βιντεάκι , επίσης, υπάρχει “χτυπητή” διαφορά στην μύτη των δύο γυναικών, καθώς της Ελληνίδας μοντέλου είναι μικρή ενώ της κοπέλας που εμφανίζεται στην ταινία είναι εμφανώς μεγαλύτερη.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί όπως λέει η κοπέλα από την Αλεξανδρούπολη, πως τα σχόλια δεν προκαλούνται από όσους έχουν λάβει και παρακολουθήσει το εν λόγω πορνογραφικό υλικό, αλλά από άτομα που απλώς άκουσαν και πίστεψαν στο όργιο φημών που θέλουν πρωταγωνίστρια του video να είναι η ίδια, προκαλώντας ντόρο με τη χρήση του ονόματός της.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια, πολλά άτομα την πλησιάζουν και την ρωτούν εάν όντως συμμετέχει στην πορνογραφικού περιεχομένου ταινία, ενώ πριν από μερικές μέρες ακύρωσαν την συμμετοχή της σε επίδειξη μόδας, καθώς όπως της ανέφεραν σχετικά, δεν θέλουν στην εκδήλωση κοπέλες που συμμετέχουν σε πορνοταινίες.
Σύμφωνα με το δημοσιογράφο του “Φ” Λούκα Πάρπα, η κοπέλα θα προβεί σε σχετική καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές, τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας.

Ευχόμαστε (μιας και γνωρίζουμε τον αγώνα που καταβάλει η κοπέλα για να πετύχει χωρίς να έχει δώσει ποτέ τέτοια δικαιώματα), γρήγορα η δικαιοσύνη να παρέμβει και να σταματήσει αυτή η άθλια παραφιλολογία που στιγματίζει άδικα έναν νέο άνθρωπo.

ΠΗΓΗ: www.alexpoli.gr