Σε διεθνές τουρνουά στην Βουλγαρία οι Παμπαίδες του ΑΟ Ορεστιάδας!

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου διεθνούς τουρνουά Παμπαίδων (θυμηθείτε ΕΔΩ) ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας με ανακοίνωση του γνωστοποίηση την αποδοχή της πρόσκλησης της Βουλγάρικης Βάρνας για συμμετοχή της σε αντίστοιχο ηλικιακό τουρνουά στο τέλος του μήνα.

Ο ΑΟΟ θα είναι η μοναδική Ελληνική ομάδα που θα δώσει το παρών στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 28-29 Μαϊού στην πόλη της Βάρνας στην γείτονα χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΟ αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας, μετά από την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου διεθνούς τουρνουά παμπαίδων, με χαρά ανακοινώνει οτι θα συμμετέχει σε ένα αντίστοιχο τουρνουά στη Βάρνα Βουλγαρίας αποδεχόμενος την πρόσκληση της ομώνυμης ομάδας, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαίου 2016. Σημειώνουμε, μάλιστα, οτι θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που θα συμμετέχει σε αυτό το τουρνουά, γεγονός που δείχνει την εκτίμηση που χαίρει μεταξύ των μεγαλύτερων συλλόγων της γειτονικής χώρας. Έτσι, δίνεται ακόμη μια ευκαιρία για να αποκομίσουν τα παιδιά μας σημαντικές εμπειρίες καθώς και να δημιουργηθούν οι βάσεις μιας ευρύτερης φιλίας τόσο μεταξύ των συλλόγων όσο και των αντίστοιχων πόλεων μας. Ο Α.Ο.Ο. τιμάει την πόλη που τον γέννησε και θεωρεί καθήκον του να την κάνει και πάλι ξακουστή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.