Νέες επιτυχίες για τον ΟΕΓΑ στη Θεσσαλονίκη σε αγόρια και κορίτσια

Σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στην α’ φάση διασυλλογικού αγώνα παμπαίδων-παγκορασίδων (Β-Δ Περιφερειών), που διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 14-15 Μάιου 2016, στην αίθουσα «Ιωάννη Μελισσανίδη» στην Μίκρα Θεσσαλονίκης.

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του ΟΕΓΑ έκαναν μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και απέδειξαν πως και στην επαρχία υπάρχει γυμναστική, παρά τις δύσκολες συνθήκες και τα «απαρχαιωμένα όργανα» που προπονούνται.

oega-karaxanisΣυγκεκριμένα, ο Άγγελος Καραξανης κατέλαβε την 2η θέση(αργυρό μετάλλιο) στους κρίκους και την 3η θέση(χάλκινο μετάλλιο) στο άλμα.

Μετά από τρία χρόνια ξαναδημιουργείται αγωνιστική ομάδα αγοριών δημιουργώντας μία καλή βάση για το μέλλον. Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελούμενη από τους Αγγελο Καραξάνη, Βασίλη Κολομπρατσίδη, Νίκο Κόσογλου, Ηλία Ιωσηφίδη, Αλέξανδρο Μπανταλίδη και Μάρκο Ποπιτσένκο κατέλαβε την 5η θέση στο σύνθετο ομαδικό.

Η ομάδα των κοριτσιών έδειξε με την αξιέπαινη και πολύ καλή εμφάνισή τους, ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη που μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα, ξεπερνώντας ακόμα και τους «δυσμενείς παράγοντες» που δημιουργούνται.

Συγκεκριμένα, αποτελούμενη από τις Άννα Καραμπατζάκη, Μαρηλία Πετροπούλου, Έλενα Γκουτζικίδη, Ελπίδα Παππού, Δέσποινα Σεφεριάδου, ¨Ελενα Μπαφατάκη, Βασιλία Βασιλακάκη και Λαμπριάνα Βουλγαράκη κατέλαβε την 4η θέση.

Σε ατομικό επίπεδο η Αννα Καραμπατζάκη κατέλαβε την 3η θέση(χάλκινο μετάλλιο) στο άλμα, η Ελπίδα Παππού την 5η στο σύνθετο ατομικό, 4η θέση στο άλμα και 5η θέση στο δίζυγο και η Δέσποινα Σεφερειάδου την 6η θέση στο δίζυγο.