Έξι γκολ και θέαμα στο φιλικό της Ροδόπης ’87 με τις… παλαίμαχές της

Σε ένα παιχνίδι γιορτή για το γυναικείο ποδόσφαιρο, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ροδόπης ’87, αντιμετώπισε το απόγευμα της Κυριακής την ομάδα παλαιμάχων του συλλόγου, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με το χορταστικό σκορ 3-3.

Είναι η τρίτη φορά που γίνεται ο συγκεκριμένος αγώνας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και τα έσοδα φέτος θα διατεθούν στο ίδρυμα ΑμεΑ «Άγιοι Θεόδωροι».

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ροδόπη ’87 προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, με τις Παλαίμαχες να ισοφαρίζουν τελικά δύο φορές. Την παράσταση έκλεψε η πρόεδρος της ομάδος, Τασούλα Περιβολοπούλου, η οποία αγωνίστηκε για ένα διάστημα τόσο στο α’ ημίχρονο όσο και στο β’,  σκοράροντας μάλιστα με πέναλτι το 3ο γκολ της ομάδος των παλαιμάχων.

Η γενική αρχηγός και προπονήτρια της Ροδόπης ’87, Βίκυ Περιβολοπούλου , αγωνίστηκε από ένα ημίχρονο με κάθε ομάδα, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ για λογαριασμό των παλαιμάχων, επιτυγχάνοντας την ισοφάριση 2-2.

Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν για τη Ροδόπη ’87 οι Πατεράκη (2) και Πανίδου , ενώ για τις Παλαίμαχες σκόραραν οι Σκουρογιάννη, Βίκυ Περιβολοπούλου και η Τασούλα Περιβολοπούλου.

Τετράδα διαιτησίας: Ευγενίδου, Σαχίνη, Τσιλφίδου και Τανανάκη.

ΡΟΔΟΠΗ ’87 – ΝΕΕΣ (Βίκυ Περιβολοπούλου): Βαδάση, Σταυρακάρα, Κουφού, Γιαμπούρη, Ζαχαριά, Σωκράτους, Συμεωνίδη, Περιβολούλου, Ψαρίδου, Πατεράκη, Πανίδου, Τσουκαλά, Γεωργαντά, Δαγκλή, Τσουγκρανά, Τσιφοτούδη.

ΡΟΔΟΠΗ ’87 – ΠΑΛΑΙΜΑΧΕΣ (Κώστας Κασέρης): Βιτσικάνου, Μπλέτσα Χρύσα, Μπλέτσα Ελένη, Καρασταμάτη, Αντωνοπούλου, Καλαθά, Υφαντίδου, Καραγεωργίου, Καραθανάση, Σκουρογιάννη, Χαϊδου, Κεσίδου, Τζεβελέκη, Περιβολοπούλου Αναστασία, Δαλακούρα, Δεβετζή.