Με διπλή εβρίτικη συμμετοχή χάρη σε Δημητριάδη και… Δαλακούρα το φιλικό της Εθνικής της Γάνδης

Ένας σπουδαίος αγώνας  πραγματοποιήθηκε στον κλειστό γυμναστήριο της Πετρούπολης, με την Εθνική Oμάδα Ανδρών που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1987 στη Γάνδη να αγωνίζεται με τη… νέα γενιά, κοινώς με τα παιδιά τους, τα οποία παίζουν βόλεϊ και ένωσαν τις δυνάμεις τους με τμήμα της Εθνική Ανδρών για ένα φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η εκδήλωση οργανώθηκε για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της περιοχής, και είχε ξεκινήσει με έναν άλλο αγώνα μεταξύ του ΓΣ Πετρούπολης και της ΑΕ Αμπελοκήπων.

gandi02Στον  αγώνα επίδειξης της Εθνικής Ανδρών με την ομάδα του 1987 όλοι είχαν πολύ κέφι και διάθεση για χιούμορ. Για ακόμα μια φορά σε σχετική εκδήλωση απουσίασαν οι Σάκης Μουστακίδης και Μάκης Δημητριάδης, οι δυο Εβρίτες της ομάδας της Γάνδης, ωστόσο αυτή τη φορά εβρίτικη συμμετοχή υπήρχε χάρη στην επόμενη γενιά.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία των Νέων, στον αγώνα συμμετείχε ο Ανέστης Δημητριάδης (εικονίζεται στο κέντρο). Στον αγώνα έλαβαν μέρος, ο Σωτήρης Αμαργιανάκης με τον γιο του Γιώργο, ο Μιχάλης με τον Σταύρο Τριανταφυλλίδη, ο Δημήτρης και ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος αλλά και ο Γιάννης Γόντικας.

Από την ομάδα του ’87 έδωσαν το παρών ακόμα οι Δημήτρης Καζάζης, Γιάννης Φάκας, Γιώργος Ντράγκοβιτς, με μάνατζερ τον Ανδρέα Θεοδωρίδη και προπονητές τους  Θανάση Μαργαρίτη και Κυριάκο Παντελιά. Στην ομάδα των «μεγάλων» προστέθηκε και ο διεθνής λίμπερο Γιώργος Στεφάνου.

Ο Σωτήρης Δρίκος έφερε επίσης μαζί του τον Μενέλαο Κοκκινάκη, τον Θανάση Πρωτοψάλτη, τον Κώστα Στιβαχτή, τον Γιώργο Παπαλεξίου και τον αρχηγό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανέστη Δαλακούρα. Στο πρώτο σετ χρησιμοποίησε τους… γιους με τον Ανέστη Δαλακούρα να συμπληρώνει, αλλά έχασε το σετ. Στο δεύτερο έβαλε τους  διεθνείς και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here