Super League: Βαριά ήττα στο φινάλε για τους νέους της Ξάνθης από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό

Δεν τα κατάφεραν οι νέοι της Ξάνθης να κλείσουν με θετικό τρόπο μια πετυχημένη κατά τα άλλα χρονιά και στον εξ’ αναβολής αγωνα της 4ης αγωνιστικής ηττήθηκαν 0-3 από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

xanthi-olympiakos k20Οι “φιλοξενούμενοι” είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Ξάνθη, αλλά δεν
κατάφεραν να πετύχουν γκολ αλλά στο δεύτερο ήταν αποτελεσματικοί. Στο 54′ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Γιάννη Βάρκα ενώ στο 65′ έγινε το 2-0 πάλι με κεφαλιά αλλά από τον Κώστα Κιρτζιαλίδη.

Το τελικό 3-0 “γράφτηκε” στο 79′ με ωραίο πλασέ του Φώτη Τσιλίκη με τον Ολυμπιακό να έχει και άλλες ευκαιρίες στο 2ο μέρος για να πετύχει περισσότερα γκολ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ξάνθη έμεινε στους 52 βαθμούς και τερματίζει πέμπτη πίσω από την ΑΕΚ που έχει επίσης 52 αλλά και αγώνα λιγότερο, ενω ο Ολυμπιακός έφτασε τους 78 βαθμούς έχοντας ακόμα να δώσει δυο εξ’ αναβολής παιχνίδια.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμενίκος, Ζώτος, Ψεμματάς, Χατζητέρογλου, Θεοδωρίδης (76′ Σαμπανίδης), Μπουνταγκίδης, Κώστας, Μελλισόπουλος, Λαζαρίδης (61′ Χατζής), Δημητριάδης (66′ Παπαδόπουλος), Φασίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Μπέτσας (46′ Ρέτσος), Τόλι, Θυμιάνος, Φουάσης (71” Πανάγου), Χρήστου, Λάμπρου, Χαντζάρας, Τζουμάκης (76” Τσιλίκης), Κιρτζιαλίδης, Βάρκας.