ΕΠΣ Ξάνθης: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου σε όλες τις κατηγορίες

Μπορεί το μυαλό όλων στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης να είναι στον μεγάλο τελικό του Regions Cup το Σάββατο 7 Μαΐου στην Κατερίνη στις 11:00, ωστόσο υπάρχει και αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ένωσης για την Γ’ κατηγορία.

Βλέπετε η Α’ έχει ολοκληρωθεί πριν το Πάσχα οπού είχαμε και την ανάδειξη του κορυφαίου σκόρερ της χρονιά(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ το φινάλε της Β’ κατηγορίας πήγε μια εβδομάδα αργότερα(θυμηθείτε ΕΔΩ) ώστε να μπορέσουν όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν την μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης στην Κατερίνη και να την στηρίξουν στην μεγάλο τελικό.

Έτσι η δράση περιορίζεται στα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης. Σε αυτή την αγωνιστική ο πρωτοπόρος Αετός Τοξοτών θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την άνοδο του στην Β’ κατηγορία μαθηματικά και με τρεις στροφές να απομένουν, ενώ να συνεχίσουν στον δρόμο της ανόδου θέλουν επίσης Εθνικός Κιμμερίων και ΑΠΟΞ Σκοντα που αγωνίζονται εκτός έδρας με Σμίνθη και Ρεμβιακό αντίστοιχα. Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στο Ενωσιακό με τον πέμπτο Φίλιππο Δροσερού να υποδέχεται την τέταρτη Ασπίδα Πηγαδίων σε μια κομβική αναμέτρηση για την διεκδίκηση της ανόδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης:

Κυριακή 8/5, Ώρα 17:00

Γήπεδο Ενωσιακό: Φίλιππος Δροσερού – Ασπίς Πηγαδίων
Γήπεδο Κουτσού: ΑΠΟΞ Ραιδεστός – Αετός Τοξοτών
Γήπεδο Λεύκης: Ρεμβιακός – ΑΠΟΞ Σκόντα
Γήπεδο Π. Κατραμίου: Κεραυνός Π. Κατραμίου – Αετός Γοργόνας
Γήπεδο Χρύσας: Αναγέννηση Π. Χρύσας – Δόξα Σταυρούπολης
Γήπεδο Γοργόνας: Σμίνθη – Εθνικός Κιμμερίων
Γήπεδο Κοτύλης: Κοτύλη – Απόλλων Διομήδειας

Ρεπό: ΑΕΚ Κυψέλης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ