Με τρεις συμμετοχές ο ΑΣ Δημοκρίτειο στο Πανελλήνιο Παίδων-Κορασίδων της Μεσσήνης

Με τρεις αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί ο ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων-Κορασίδων, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου στη Μεσσήνη.

Ο λόγος για την Αθηνά Γιαγτζόγλου που θα αγωνιστεί στην κατηγορία 46 κιλών στις κορασίδες, τον Αργύρη Γκριγκοριάν στα 50 κιλά παίδων και τον Χρήστο Σκόνδρα που θα αγωνιστεί στα 58 κιλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκριγκοριάν πρόσφατα είχε αναδειχθεί πρωταθλητής και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων στις Σέρρες στα 53κιλά και λόγω της πρωτιάς εκεί, έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Πανελλήνιοι Παίδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Πανελλήνιο Παμπαίδων πέρα από τον Γκριγκοριάν, το Δημοκρίτειο είχε άλλη μια πρωτιά με τον Κωνσταντίνο Αυτοφωρίδη στα 38 κιλά ενώ ο Χαράλαμπος Αυτοφωρίδης είχε αναδειχθεί δεύτερος στα 66 κιλά.

Μετάλλια κέρδισε ο σύλλογος της Κομοτηνής και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που φιλοξενήθηκε στην Πτολεμαΐδα το διήμερο 22-23 Απριλίου. Εκεί ο Νάρεκ Γκριγκοριάν αναδείχθηκε 1ος στα 55 κιλά, ενώ ο Γιάννης Βίνικ ήταν 2ος στα 60 κιλά.