ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Το πρόγραμμα του Σαββάτου για το Πρωτάθλημα Ανδρών

Με τους αγώνες της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στον δεύτερο όμιλο, στον οποίο αγωνίζονται οι ομάδες της Θράκης και της οποίας η αυλαία άνοιξε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Θύελλα Φερών και Αστέρα Καβάλας.

Το παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στην Ξάνθης, ανάμεσα στον Αρίωνα και τον Αίαντα Κομοτηνής. Η νίκης της Θύελλας επί του Αστέρα με 81-69 έφερε τα πάνω κάτω ως προς τις θέσεις που θα καταλάβουν ο Αρίωνας και ο Αίαντας. Ο Αρίωνας βγαίνει δεύτερος με νίκη ή με ήττα μέχρι 6 πόντους. Ο Αίαντας αν ηττηθεί βγαίνει τέταρτος. Αν κερδίσει μέχρι 6 πόντους τερματίζει τρίτος, ενώ αν κερδίσει πάνω από 7 πόντους τερματίζει δεύτερος.

Τέλος αν η διαφορά της νίκης του Αίαντα είναι με 7 πόντους ακριβώς, τότε θα βγουν τα κουμπιουτεράκια, καθώς με 7 πόντους κέρδισε ο Αρίωνας στον πρώτο γύρο στην Κομοτηνή. Με τον τρόπο αυτό θα υπολογιστεί ο συνολικό goal average των δύο ομάδων, το οποίο υπολογίζεται με τη διαίρεση των συνολικών πόντων που πέτυχε η ομάδα με τους συνολικούς πόντους που δέχθηκε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ) – 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Σάββατο 23 Απριλίου

Κ.Γ. Αλεξ/πολης  Ώρα 18:00  Ολυμπιάδας Αλεξ/πολης – Πάνθηρες Καβάλας

Θύελλα Φερών – Αστέρας Καβάλας 81-69

Κ.Γ. Ορεστιάδας  Ώρα 17:00  Φιλία Ορεστιάδας – Ηρακλής Αγ. Ιωάννη

Κ.Γ. Σουφλίου      Ώρα 17:00  Έβρος Σουφλίου – Σπάρτακος Διδ/χου

Κ.Γ. Μπαλτατζή  Ώρα 17:00  Αρίων Ξάνθης – Αίας Κομοτηνής

Ρεπό έχει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης