Ράνος… 8 καρατίων στην Κύπρο, σκόραρε στη νίκη του Άρη επί του Ερμή!

Τα οκτώ τέρματα έφτασε στην μεγαλόνησο ο Ξανθιώτης επιθετικός Αντώνης Ράνος που σκοράρει κατά βούληση, κάνοντας τους ανθρώπους του Άρη Λεμεσού να ψάχνουν ήδη την φόρμουλα να τον κρατήσουν στην Κύπρο.

Και πως να μην το κάνουν άλλωστε με τον Ράνο που αγωνίζεται στην ομάδα της Λεμεσού δανεικός απο την Skoda Ξάνθη να έχει καταφέρει μέσα σε περίπου 4 μήνες παρουσίας εκεί να έχει πετύχει 8 τέρματα και γενικότερα πέρα απο τις αγωνιστικές του ικανότητες να έχει κερδίσει τους Κύπριους και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και την εργατικότητα του. Πάντως πρόθεση και της Ξάνθης είναι να επιστρέψει στην ομάδα με την ολοκλήρωση της σαιζόν στην Κύπρο, οπότε όλα θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα.

Στα του αγώνα η ομάδα του Άρη πέτυχε την πρώτη της νίκη στην Β’ φάση του πρωταθλήματος κερδίζοντας με 3-0 τον Ερμή Αραδίππου στην Λεμεσό. Σκόρερ για τους γηπεδούχους που ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί από τον αντίπαλό τους, οι Ράνος, Μπόνιφεϊς και Κύπρου. Ο Ξανθιώτης επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 32′ όταν βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του Άρη τον οποίο και νίκησε για το 1-0, ο Ράνος αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα.