Όσα έγιναν στη νίκη-πρόκριση στα τελικά των Αστυνομικών Ροδόπης στο “Ελ Θράκικο” με αυτούς της Ξάνθης(+photos)

Το απόλυτο των νικών διατήρησαν και μετά την ολοκλήρωση του τέταρτου αγώνα τους οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης που στα πλαίσια της εξ’ αναβολής 3ης αγωνιστικής κέρδισαν με 2-1 την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης και εξασφάλισαν την πρόκριση στο final-4 του πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων Ελλάδας που θα γίνει στην Χαλκιδική απο τις 22 έως και τις 25 Μαΐου.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Κοσμίου παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή Ροδόπης Μιχάλη Σβδυνίδη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 29′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά απο ωραία συνεργασία των Δούκα και Μυστρίδη η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ροδουσάκη που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι του Ηλιάσκου και εν συνεχεία στα δίχτυα της Ξανθιώτικης ομάδας. Η απάντηση για τους Ξανθιώτες ήρθε στο 40′ όταν ο Κυριάκος Καραπαζαρλής με φοβερό γυριστό σουτ έφερε το ματς στα ίσια με το 1-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως αναφέρει η η εφημερίδα Περισκόπιο απ’ όπου και αντλήσαμε τις πληροφορίες, η ομάδα της Ροδόπης κατάφερε να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους της και μόλις στα δύο λεπτά απο την έναρξη του δευτέρου μέρους να πάρει εκ νέου το προβάδισμα ξανά με σκόρερ των Ροδουσάκη αυτή την φορά με κεφαλιά μετά απο σέντρα του Τουφεξή. Μέχρι το φινάλε χάθηκαν εκατέρωθεν καλές στιγμές χωρίς όμως κάτι να αλλάξει και έτσι η ομάδα της Ροδόπης έκανε το 4/4 και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση της στην τελική φάση, ενώ η ομάδα της Ξάνθης γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά απο τρία παιχνίδια και στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές που έχει μπροστά της θέλει να καταφέρει να κλειδώσει την δεύτερη θέση που θα την οδηγήσει μαζί με τους γείτονες στην τελική φάση της Χαλκιδικής. Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ευθύμης Δημητριάδης με βοηθούς τους Καρακασίδη και Παντικίδη.

Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ: Αλμανίδης, Γούσιος, Τσαλίδης (33΄ λ.γ. Τσιπλακίδης), Τσιτσεράκης (62΄ Τσορμπατζόγλου), Γκανούδης, Παπαγεωργίου, Πασχάλης, Μυστρίδης, Ροδουσάκης, Δούκας (75΄ Βουτσάς), Τουφεξής

Α.Δ. ΞΑΝΘΗΣ: Ηλιάσκος (78΄ Δοβράκης), Δαλακούρας, Παϊσιάδης, Κουτρουλός, Φίλος, Ιωαννίδης, Τερζάκης, Καραπαζαρλής, Καραουλάνης (55΄ λ.γ. Κετίπης), Τσακουρίδης, Τσαβός (78΄ Καραπατσίδης)

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του αγώνα του Χασάν Χουσείν της εφημερίδας “Περισκόπιο”