Το pregame της αδιάφορης αναμέτρησης ανάμεσα σε Βέροια και Skoda Ξάνθη (19:00, LIVE ThrakiSportS)

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Βέροιας και την Ξάνθη, που  θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας το βράδυ (19:00, LIVE ThrakiSportS). Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει εδώ και αρκετό καιρό την παραμονή τους.

Βέβαια, η Ξάνθη θα ήθελε να διεκδικήσει το μκάτι παραπάνω, ειδικά μετά την διαφαινόμενη μη αδειοδότηση του Πανιωνίου, αλλά έχει μείνει μακριά με τα εντός έδρας στραβοπατήματά της και έχει χάσει μια μεγάλη ευκαιρία για έξοδο στην Ευρώπη αν δεν επέλθει Grexit.

Στην Ξάνθη αλλά και στην Βέροια επιζητούν τη νίκη εδώ και καιρό, Για τη Βέροια ήταν την 21η αγωνιστική κόντρα στην Καλλονή (2-0) και έκτοτε μέτρησε 4 ισοπαλίες και 3 ήττες στα 7 επόμενα παιχνίδια. Στον αντίποδα, οι Ξανθιώτες κέρδισαν τελευταία φορά στην 23η αγωνιστική στο γειτονικό ντέρμπι με τον Πανθρακικό (1-0) για να έχουν… ταμείο 3 ισοπαλίες και 2 ήττες στα επόμενα 5 ματς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σολτάνι και στον τραυματία Λουσέρο, που έχουν αποτελέσει δύο σημαντικές μονάδες για τη Σκόντα, με τον Αλγερινό να έχει μετρήσει 24 συμμετοχές και 5 γκολ και τον Αργεντινό να έχει απολογισμό 27 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Σε σχέση με την ενδεκάδα, ο Τσέναμο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπέρτο να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Γουάλας το αριστερό και τους Καρυπίδη, Γούτα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Φλίσκας, Παπαστεριανός και μπροστά τους οι Νιέτο, Ορφανίδης, Ντιμιτρόφ, με μοναδικό προωθημένο τον Καπετάνο.

Για την Βέροια υπάρχουν επιστροφές αλλά και πολλές απουσίες, αφού είναι καμια δεκαριά οι παίκτες που δεν πήρε στην αποστολή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Η ενδεκάδα  δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι σε σύγκριση με τον αγώνα της Λεωφόρου, με μοναδική εξαίρεση την απουσία του τιμωρημένου Γιαννούλη.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καντιμοίρης, δεξιά στην άμυνα ο Μαλόν, αριστερά κάποιος από τους Νέτο, Σιοντη και οι Μαραγκός, Πούγγουρας στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Άρτσε, Μπαλάφας και μπροστά τους δεξιά ο Μεληκιώτης, αριστερά ο Μαγέφσκι και επιτελικός ο Ανάκογλου. Στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Ναζλίδης.

Δυο θέσεις και έξι βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες, με την Ξάνθη να είναι 12η με 32 πόντους και την Βέροια 14η με 26 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Μήτσιος. Η αναμέτρηση ξεκινά στις επτά το απόγευμα, όπως και τα υπόλοιπα ματς της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League, ενώ απευθείας θα υπάρχει κάλυψη από το ThrakiSportS.